Tekintse meg áruházunkban a 4 portos, 10m-es LINDY USB 3.0 hosszabbítót

Az USB-vel kapcsolatos probléma:

USB 3.0-nál az adatátviteli sebesség nagyon jó, a rendelkezésre álló perifériák piaca pedig hatalmas, az átviteli távolság viszont korlátolt. Függetlenül attól, hogy nyomtatót, fényképezőgépet vagy audio keverőt csatlakoztatunk, működtetés során az USB specifikáció szerint meghatározott maximális 5 méter mindig pontosan fél méterrel rövidebb hatótávolságot fog jelenteni.

USB az irodában:

Bárki, aki a jelenlegi világjárvány miatt otthonról dolgozott, vagy most visszatér a munkahelyére, ismét szembesül az USB-csatlakozás távolsága kapcsán felmerülő problémákkal, mivel be kell tartani az újonnan bevezetett, szociális távolságra vonatkozó követelményeket. Az íróasztalokat nagyobb távolságra kell egymástól elhelyezni, így a munkaállomások és a központi helyen lévő eszközökhöz vezető elérési út hirtelen túl rövidnek bizonyulhat.

A hub-ok használatának problémája:

Ez a probléma megoldható egy vagy több hub segítségével, de ezeket tápegységhez kell csatlakoztatni egy olyan aljzat formájában, amelyhez konnektorra van szükség. Több hosszabbítással ez hamar nagyon bonyolulttá válik, és a sok vezeték kifejezetten zavaró is lehet.

A megoldás:

Ebben jelent megoldást az USB 3.0 aktív bővítőrendszer a Lindy-től, amelynek segítségével Ön egyéb plusz toldás nélkül akár 50 méter távolságot is képes áthidalni. A rendszer tartalmaz aktív toldó kábeleket 8m, 10m és 15m hosszúságon, valamint egy további aktív hosszabbítót 8m kábelhosszon. Ezeket az eszközöket egymáshoz csatlakoztatva vagy akár külön is lehet alkalmazni (a teljes hosszabbító rendszer részeként).

Alkalmas akár 50-es távolságon történő hosszabbításra, három különböző hosszúságból kombinálva

A 8 és 10 méteres kábel, valamint a 10 méteres elosztó egyetlen aktív ismétlőmodullal rendelkezik, amely erősíti az USB jelet. A 15 méteres kábel két ismétlőt használ. A teljesen kiépített bővítőrendszer legfeljebb 50 méteres lehet és maximum 5 ismétlőmodulból állhat. Bármely kábelkombinációval és egyetlen hub-bal kialakítható a hosszabbítás, amíg az alkalmazott eszközökkel nem lépjük túl az 50m kábelhosszúságot, illetve a jelismétlők száma nem haladja meg az 5-öt. A hosszabbító hub-nak mindig a kiterjesztési rendszer utolsó szegmensének kell lennie.

Tekintse meg áruházunkban az 1 portos LINDY USB 3.0 hosszabbítókat 8m-től 15m-ig!

Tekintse meg áruházunkban a 10m-es aktív LINDY USB 3.0 hosszabbítót!

A rendszerek előnyei

• Az USB 3.0 SuperSpeed jel akár 50 m-ig kiterjeszthető.

• Teljes egészében moduláris kiterjesztési megoldást kínál különböző hosszúságú aktív kábelekkel.

• Ezzel a megoldással Ön telepítési költséget takaríthat meg – elegendő csak a szükséges hosszúságot megvásárolnia, szükség esetén pedig kibővítheti meglévő rendszerét.

• Legfeljebb négy USB perifériás eszközt csatlakoztathat egy bővítő hub-bal.

Az elosztó használatakor legfeljebb négy USB-eszköz csatlakoztatható a rendszerhez.

Hogyan működik

1. Az első egy aktív hosszabbító kábel, amely közvetlenül kapcsolódik a számítógéphez.

2. Adjon hozzá további hosszabbító kábeleket, legfeljebb 50m hosszúságig, maximum 5db ismétlőmodul felhasználásával.

3. Több eszköz csatlakoztatásához használja a bővítő hub-ot a beüzemelés végső lépéseként, szem előtt tartva, hogy ne lépje túl az 50 m / 5db jelismétlő szabályát.

4. Ha szükséges, használja a mellékelt USB tápkábelt vagy hálózati adaptert a tápellátást igénylő eszközökhöz.

5. Az USB perifériákat szabványos USB 3.0 kábellel lehet csatlakoztatni a bővítőrendszerhez, amelynek ajánlott hossza maximum 1,2 m.

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.