/Rólunk
Rólunk 2018-02-13T15:50:12+00:00

MIÉRT AZ ALPHASONIC?

A legelső perctől kezdve fontos volt számunkra, hogy amennyire csak lehet maradandót alkossunk és hosszú távon segítsük a számítástechnikai és biztonságtechnikai vállalkozásokat. Cégünk a fejlődését kereskedelmi és magatartásbeli stratégiájának köszönheti, amelynek középpontjában nemcsak a partnerek és a termékeket befogadó piac igényei állnak, hanem az etikus és átlátható magatartás és a családi jelleg. Utóbbinak köszönhető például, hogy a partnerek igényeire sokkal rugalmasabban tudunk reagálni és az is, hogy mindig őket bevonva igyekszünk növekedni.

Nagykereskedésünk mind webshoppal (aruhaz.alphasonic.hu), mind pedig újpesti áruházával segíti Önt a döntésben. Az ügyfeleinket sikeres projektekhez juttatjuk és segítünk nekik végig vinni. Munkatársaink szakértelmére partnereink folyamatosan számíthatnak és minden segítséget megadunk, hogy a lehető legjobbat kapják vevőink.

Dimitrova Dessislava
cégtulajdonos

MUNKATÁRSAINK

DIMITROVA DESSISLAVA

CÉGVEZETŐ

DIMITROVA DESSISLAVA

A cég pénzügyeivel és a partnerkapcsolatok ápolásával foglalkozik, illetve új üzleti lehetőségeket derít fel, ezzel elősegítve vállalkozásunk fejlődését.

KIROV KIRIL

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

KIROV KIRIL

Az Alphasonic Kft. alapítója, 1993 óta vezeti a céget és foglalkozik számítástechnikai innovációk hazai piacra való bevezetésével. Supermicro és QSAN szakértő.

BROLL RÓBERT

KERESKEDELMI IGAZGATÓ

BROLL RÓBERT

A cég értékesítési osztályát vezeti és tartja a kapcsolatot a kiemelt partnerekkel. Az áruházi és webshopos értékesítést koordinálja.

HORTOBÁGYI ÁKOS

ÁRUHÁZVEZETŐ

HORTOBÁGYI ÁKOS

Az áruházunkban történő helyszíni értékesítésért, és a bolt rendezettségéért felel, illetve a árufeltöltést szervezi a raktárral együttműködve.

KÓCZÁN ZSÓFIA

MARKETING IGAZGATÓ

KÓCZÁN ZSÓFIA

A cég online és offline marketing és PR tevékenységeiért felel, rendezvényeket és képzéseket szervez, illetve a marketing és a grafikai részleget vezeti.

MÁTÉ ROLAND

MARKETING MENEDZSER

MÁTÉ ROLAND

Termékeink promótálásában, weboldalaink szakmai cikkeinek írásában működik közre, Partnereinket hasznos tájékoztató anyagokkal és szakmai támogatással segíti.

BIRÓ-MAGYAR KAROLA

VIZUÁLIS TERVEZŐ

BIRÓ-MAGYAR KAROLA

Az offline grafikai anyagokat tervezi és kivitelezi, kreatív munkájával támogatja a marketing osztályt. Emellett a céges híradót és bemutató videókat is ő készíti.

HORVÁTH GÁBOR

RAKTÁRVEZETŐ

HORVÁTH GÁBOR

Partnereink megrendeléseinek kézbesítését irányítja, a raktárunkban folyó tevékenységekért felel, illetve a raktári teendőkbe segít be munkatársainknak.

GYARMATI BÁLINT

BIZTONSÁGTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

GYARMATI BÁLINT

A biztonságtechnikai termékek értékesítésével foglalkozik, ezen projektekben segít az ügyfeleknek a beszerzések és telepítések során.

A. MOLNÁR PÉTER

BIZTONSÁGTECHNIKAI MENEDZSER

A. MOLNÁR PÉTER

Biztonságtechnikai referens, a termékek rendelését, és szakmai hátterét biztosítja. Ügyfeleinknek nyújt szakmai segítséget.

KOVÁCS PÁL MÁRK

INFORMATIKAI PROJEKT ÉRTÉKESÍTŐ

KOVÁCS PÁL MÁRK

A bejövő megrendeléseket intézi, számlázási feladatokat lát el, mint értékesítő. Az ügyfelek hozzánk beérkező telefonjait és e-maileit kezeli.

MOLNÁR ÁRPÁD

INFORMATIKAI TERMÉKMENEDZSER

MOLNÁR ÁRPÁD

Az informatikai termékek értékesítését támogatja, új termékeket keres palettánkra és az IT eszközök beszerzésén dolgozik.

CSETHE PÁL

ÉRTÉKESÍTŐ

CSETHE PÁL

A bejövő megrendeléseket intézi, számlázási feladatokat lát el, mint értékesítő. Az ügyfelek hozzánk beérkező telefonjait és e-maileit kezeli.

BOTOS ERIKA

PÉNZÜGYI ÜGYINTÉZŐ

BOTOS ERIKA

Az áruházunkban található pénztárban dolgozik, a cég pénzügyeibe segít be és ügyfeleink áruházi számláit kezeli.

NÉMETH ERZSÉBET

ÜGYVEZETŐ ASSZISZTENS

NÉMETH ERZSÉBET

Az irodai munkákba aktívan részt vesz, ügyintézői feladatokat lát el a cégvezetés számára. HR-es és a logisztikai feladatokba is folyamatosan besegít.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.

Nálunk komplett rendszereket talál. Így beszerezheti a projektjéhez szükséges eszközöket, mindent egy helyen. Partnerkedvezményekkel is támogatjuk a nálunk vásárló ügyfeleinket!

Ingyenes képzésekkel segítjük Önt a szakmai fejlődésben és a termékek megismerésében. Minősített partnereink és szakértő kollégáink állnak a rendelkezésére, ha elakadna vagy kérdése lenne.

Újpesti üzletünkben megtekintheti, kézbe veheti, kipróbálhatja termékeinket demo környezetünkben. Alternatívák közötti döntésben pedig szakképzett értékesítő munkatársaink segítenek.

A termékeket Budapesten saját szállítóink, illetve vidéken futárszolgálat segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez, nettó 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig díjmentesen kiszállítjuk Önnek.

Ügyfeleink véleménye rólunk

“Az Alphasonic Kft.-hez azért szeretek járni, mert a munkatársak segítőkészek, gyorsak és precízek. Minden kérdésemre megkapom a felkészült kollégától a választ. Itt és így tényleg érdemes válaszolni.”

Vágvölgyi Attila • Cdos Bt.

“Végre az első nagykereskedés, ahová szívesen jövök. Tetszik, hogy market típusú értékesítés van, tetszenek a polcos kiszolgálási lehetőségek. Könnyebb kézben tartva eldönteni a termékről, hogy jó vagy sem. Nagyon köszi!”

ComputerStrom Bt.

“Napi kapcsolatban állunk a szervizzel. Gyors, pontos kiszolgálás. Udvariasak a dolgozók, és készségesek a technikai tanácsadással is!”

Zilahi János • Gold-Comp Kft.

“Az Alphasonic Kft. mindig az élenjáró technikát kínálja. Sokszor olyan termékeket is forgalmaz, ami más cégnél nem szerezhető be. Termékválasztéka nagyon jó minőségű, törődik a vevői elégedettséggel!”

Szabó Endre • Biax Bt.

DOLGOZZON AZ ALPHASONIC-NÁL!

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat!

KARRIER