Genetec: Vivotek SDK

A Genetec automatikusan kiválasztja a Vivotek SDK-t, amikor Vivotek FishEye kamerát használ. A felhasználók kalibrálhatják az objektívet a képkör átmérőjének és középpontjának beállításával.

A Genetec tartalmaz egy olyan atipikus használhatósági elemet, amely a Milestone-ban vagy az Exacq-ban nem fellelhető. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy navigálják a kicsomagolt virtuális PTZ-régiót azáltal, hogy rákattintnak az alább látható teljes összecsukott áttekintés miniatűrjére.

Milestone kicsomagolás: ImmerVision SDK

A Milestone esetében az FE9391-EV az ImmerVision SDK segítségével csomagol/terít ki. A Milestone-ban a kicsomagolás zökkenőmentes volt, ugyanakkor hiányzottak a fenti Exacq integrációban megtalálható elő beállítások és megtekintési módok

Nincs kamera oldali kicsomagolás:

Az FE9391-EV nem kínál semmiféle kameraoldali kicsomagolást/kiterítést, mint például kiterített nézet, a quad nézet, panoráma vagy hasonlók, ellentétben sok/legtöbb 2018as FisEye modellel, amelyek általában panoráma vagy kiterített streamet kínálnak. Azonban, nem valószínű, hogy ez jelentős probléma lenne a leggyakoribb VMS-eknél, amelyek támogatják az ImmerVision lencséket.

Képminőség

Közeli tartományokban az FE9391-EV tiszta részletes képet jelenít meg teljes fénynél és sötétben is (IR bekapcsolásakor). Alacsony fényviszonyok esetén a durva tárgyak felismerhetők, de a zajszint jelentősen megnövekedik. Ne feledjük, hogy az FE9391 elkerülte az IR túlexponálást a közeli tartományokban, a témával kapcsolatos adatok világosak, de a jelenet háttere jelentősen sötétebb lesz, hogy kompenzálhasson. (jobb oldali kép)

Növelve a távolságot 10 fokkal, a nappali viszonyok között az arc részletei világosak maradnak és az alacsony fény/szín részletek mérsékelten csökkennek. A sötét/infra tartományba eső adatok lényegesen rosszabbak, bár még mindig nagyjából láthatók.

Ne feledje, hogy további nappali és éjszakai teszteket tervezünk több beltéri és kültéri tartományban is a közelgő teszt képalkotásnál.

Használt eszköz:

A tesztben a következő eszközt használtuk: Vivotek FE9391-EV: 0101C

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.