Üzleti megoldások

Nagyvállalati megoldás, kisvállalati pénzen

 

2013-ban több mint 150 cég körében elvégzett felmérésünkből kiderült, hogy a legtöbb kis- és középvállalkozásnak az egyik legnagyobb problémát az jelenti, ha a számítógépeik rendszeresen leállnak. A kimaradt munkával hatalmas költségkiesésről számoltak be nekünk. A másik nehézség, amit megemlítettek, az a rengeteg várakozás volt, amíg betölt reggelente a számítógép.

 

Ezen információk birtokában döntöttünk úgy, hogy kifejlesztünk egy informatikai rendszert, ami megoldja ezeket a gyakori, mégis nagyon bosszantó problémákat a vállalkozások életében. Úgy neveztük el ezt a fejlesztést, hogy 3X Virtual rendszer, hiszen ez a megoldás háromszoros virtualizált megoldásokra épül. Több olyan problémára is megoldást nyújt, amire Önök nem is gondoltak!

 

A 3X Virtual rendszer telepítésével olyan kellemetlenségektől is megszabadulhat, mint a hatalmas áramköltségek kifizetése, a licenszelési problémák, vagy az alacsony adatbiztonságból eredő adatlopás.

 

 

 

Szeretne Ön is több pénzt spórolni az informatikán keresztül, úgy, hogy az nem megy a biztonság és a rendelkezésre állás rovására? Szeretné tartani a lépést az informatikai trendekkel?

 

 

Ha megismerné ezt az innovatív, 2014-ben Magyar Terméknagydíjat nyert fejlesztést, akkor keressek minket: