Az Aten piacra dobott egy olyan matrix switchet ami kifejezetten prezentációkra lett tervezve, így minden adott egy tökéletes előadáshoz. De mi is ez a készülék?

VP1920 egy 3-in-1 prezentációs switch, amelyintegrálja a videó mátrix switchek, az audio processzor és az analóg-digitális konverter funkcióit. A kilenc darab több formátumú bemenet két HDMI 4K kimenethez lett kifejlesztve, így a professzionális prezentációk hatékonyságát és hatását növeli.

Technikai paraméterek:

  • Multi-Format AV gyors váltás – gyors váltás 6 HDMI és 3 kombinált bemenet között (HDMI / VGA, HDMI / DisplayPort, HDMI / komponens / kompozit) 2 HDMI kimenethez és Coaxiális kábel, Toslink támogatása.
  • A sztereó hangkimenetek lehetővé teszik a rugalmas felületet.
  • USB vezérlési útválasztás(routing) PC-khez és érintőpanelekhez – lehetővé teszi a billentyűzet / egér és az érintőképernyős vezérlők használatát a távoli számítógépeken.
  • A billentyűzet / egér és az USB perifériák vezérlésével külön-külön válthat egy kijelölt számítógépforrásra.
  • Választható Matrix, Mirror és PIP módok a különböző események vagy bemutató stílusok igényeinek kielégítésére.
  • Forrás előnézet – gyorsan azonosíthatja és átválthat a céltartalomra.
Részletek itt

Az Aten presentation szériája, mint a nevéből is kitalálható az előadásokat teszi hatékonyabbá illetve kényelmesebbé egyaránt.

VP2730 egy multi-in-one prezentációs switch, amely integrálja a videó mátrix switchet scalerrel, streaming-gel, audio mixerrel, HDBaseT extenderrel és analóg-digitális konverter funkcióval egy kompakt eszközbe.

Technikai paraméterek:

  • Ultra zökkenőmentes switch Scalerrel – váltás késleltetés nélkül, míg a legjobb kimeneti felbontás skálázása extra sima prezentációt biztosít.
  • Kétirányú távolságmentes adatfolyam – Élőben, akár 5 távoli webhelyre, vagy egy távoli webhelyről származó adatfolyamra intuitív webes GUI-s közvetítéssel.
  • Beépített hangkeverő – támogatja a dinamikus / kondenzátor mikrofon bemenetet, amely 48 V-os fantomtáplálást tesz lehetővé, és lehetővé teszi a mikrofon bemenetének összekeverését a program hangjával.
  • Multi-view – megjelenítheti és egyszerre legfeljebb hat forrást jelenít meg a PiP-n (kép a képen) PbP (kép a képből), négyszög és egyéb lehetőségekkel.
Részletek itt
Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.