A Nikomax termékek mostantól elérhetőek az Alphasonic-nál, így egyfajta piacot, valamint technikai támogatást nyújtva vásárlóinknak nem csak Magyarország, de mint a Közép-Európa régió képviselőjeként is.

Az Alphasonic felismerte mindazt a hozzáadott értéket, melyet a Nikomax képvisel felhasználói elégedettségének eléréséhez, így létrejött a kölcsönös együttműködés 2018 nyarán.

A Nikomax-ról

A NIKOMAX egy minőségi termékekből felépített strukturált kábelezési rendszer, amely teljes rendszergaranciás megoldást kínál a passzív hálózattal kapcsolatosan felmerülő igényekre.

A NIKOMAX magában foglalja a minőségi réz és fiber optikai termékek teljes palettáját, melyek támogatják a napjainkbeli hálózati infrastruktúrákat. A termékvonal tartalmazza a különböző típusú LAN kábel kategóriákat (5, 5е, 6, 6A, 7, 7A) (árnyékolt: F/UTP, U/FTP, S/FTP vagy árnyékolatlan: U/UTP csavart pár), melyek PVC,LSZH, vagy PE külső burkolatúak. A réz összetevők, mint a keystone aljzat, patch kábelek, patch panelek, stb. mind elérhetőek a kínálatban.

Világszintű megoldás

A NIKOMAX R&Dcsapata több, mint 15 éves tapasztalattal nyújt hálózati infrastruktúrális megoldásokat.
Hogy biztosítva legyen az eszközök maximális minősége, mind hitelesített a Delta, GHMT, és CE/CPR által.

A termék előállításánál csak a legjobb anyagokat használják fel. Minden tétel közvetlen a Nikomax laboratóriumban kerül tesztelésre.

A rendszer sikereinek legékesebb bizonyítéka, hogy a NIKOMAX kábelezési rendszer világszerte több száz referenciával rendelkezik és már több millió végpontot telepítettek termékei felhasználásával.

A tanúsítvánnyal rendelkező kivitelezők által telepített és tesztelt rendszerekre a NIKOMAX 25 év rendszergaranciát biztosít.

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.