A ROLINE termékeket a folyamatos hibamentes működésre tervezték. Ezeket a termékeket professzionális és ipari felhasználók számára fejlesztették ki, melyek minőségük alapján kiemelkednek a kínálatból. Az informatikai szabványok szigorú betartása miatt más eszközökkel való kiváló kompatibilitása tovább erősíti professzionális szerepét.

A ROLINE termékpalettáján a vezető termékek a különböző kábelek. Minőségüket a gyártásnál felhasznált anyagok és a gyártástechnológia adja. A kábelekhez felhasznált anyagok, a hasonló termékek átlagánal magasabb minőségű anyagokból készül. Például egy átlagos kábel árnyékolása 30-50%-os, a ROLINE kábelei minimum 60%-os teljesítményt nyújtanak. A kábelekhez felhasznált fém vezetékek anyagvastagsága és minősége valamint az előbb említett árnyékolás együttesen teremti meg a minőséget, amivel az adatveszteség a lehető legminimálisabbra szorítható vissza.

Termékpalettája felsorakoztatja a IT területen elérhető szinte összes gyakori és kevésbé gyakori kábeleket. A kábelek és kábelrendszerek mellett kínál még adaptert, extendert, fali aljzatokat, bővítő kártyákat, USB HUB-okat, kártyaolvasókat.

A Roline termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.