Project Description

Vivotek a Sipos-Pack Kft.-nél

Az Alphasonic Kft. (AS) mostani interjúját a Szi-Ber-Tech Kft ügyvezetőjével, Szegedi Józseffel készítette, aki az egyik ügyfeléhez, a Sipos-Pack Kft.-hez telepített Vivotek kamerákat Axxon Next szoftverrel, és erről a projektről mesél most nekünk.

AS: Mit szeretett volna megvalósítani, mi volt a probléma, amire megoldást keresett?

“Ennek a cégnek már korábban is volt kamerarendszere, ezért alapvető elvárás volt hogy az új telephelyükön is legyen. A fő okai a kamerarendszer kiépítésének, hogy az árumozgások nyomonkövethetőek legyenek, valamint az éjszakai műszakban dolgozókat is megfelelően tudják kontrollálni az illetékesek, illetve hogy a dohányzást a megengedett keretek közé szorítsák. Ezen felül előfordult olyan hogy a céget meglátogató partner utólag jelezte hogy megkarcolták az autóját, és az ilyen kellemetlen helyzeteket nem lehet felderíteni megfelelő minőségű kamerarendszer nélkül.”

AS: Ez a cég mivel foglalkozik, mit gyárt, ahova a kamerát telepítve lettek?

“A cég csomagolóanyag gyártással, konfekcionálással és újrahasznosítással foglalkozik, ebből adódóan nagyon nagy a raklapforgalom. Fontos kritérium volt, hogy utólag is követhetőek legyenek az árumozgások.”

AS: Milyen nehézségei voltak ezen a területen, amiket megpróbált megoldani? Mármint Önnek is, mint szállítócégnek, illetve a megrendelőnek is.

“Nehézség csak annyi volt, hogy eddig Geovision rendszert használtunk és ennek a rendszernek már ismertük a hiányosságait. Körülbelül 10 éve építettem ki, és szintén nálatok vásároltam. Ez egy félig analóg – félig IP rendszer volt. Az új rendszernél ennél jóval komolyabb minőséget és szolgáltatást vártak. Gyakorlatilag ez volt a kihívás, hogy megtaláljuk azt a verziót ami az ügyfelem minden igényét kielégíti. Telepítettünk egy próbaverziót a régi telephelyén és le volt nyűgözve, hogy ugyanazok a kamerák az Axxon Next szoftverrel lényegesen jobb képminőséget produkálnak mint a Geovision gyári szoftverével.”

AS: Milyen kétségek voltak a lehetséges beszállítókkal kapcsolatban? Akár Ő neki, mint megrendelőnek, vagy Önnek?

“Nem volt kétség. 15 éve dolgozom Neki, tehát teljes mértékben megbízik bennem. Én meg 10 éve vagyok az Alphasonic partnere, így tudtam hogy kihez kell fordulni.”

AS: Értem, köszönjük szépen a bizalmat! Miről szólt az együttműködés az Alphasonic Kft-vel? Mik voltak a tapasztalatai velünk kapcsolatban?

“Csak pozitív tapasztalatom volt. Én elmondtam az igényeimet, és arra kaptam egy jó megoldás javaslatot. Ezen felül telepítettünk egy demó rendszert is amit be tudtam mutatni a megrendelőmnek, így gyakorlatilag úgy tudtam beruházni, hogy tökéletesen láttuk hogy mit veszünk meg. Gyarmati Bálint kollégátok nagyon sokat segített. Kijött hozzánk, együtt felmértük az egyedi lehetőségeket, és a szerint módosítottuk a végleges ajánlatot. Ez így teljesen korrekt volt. Kiemelném hogy a support is kiváló volt a részetekről. Ha bármi kérdés vagy gond volt felhívtam Bálintot és ő mindig készségesen segített.”

AS: Milyen haszna, előnye származott abból, hogy Velünk együtt dolgozott?

“Elsősorban az, hogy nem kellett aggódnom, tudtam hogy jót kapok. Nem volt semmi lutri benne. Ki tudtuk próbálni a megoldást, hogy az ügyfelem biztosan a legjobbat kapja. A sokéves kapcsolat miatt fel sem merült bennem hogy bármiféle probléma lehet, tudtam hogy mindenben segítenek az Alphasonic-ban.”

AS: A következő kérdésem az lenne, hogy a megoldásainkat és a szakértőinket ajánlaná-e másnak?

“Természetesen, ez eddig is így volt. Most is kilátásban van több ilyen project.”

AS: Zárásként, még annyi, hogy elégedett-e az eredménnyel, amit együtt értünk el?

“Maximálisan elégedett vagyok.”

AS: Köszönjük szépen, további szép sikereket!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.