Project Description

Lincos sikertörténet- „100%-ig elégedettek vagyunk!”

Mostani interjúnkat a Lincos Kft-vel készítettük, akikkel egy komplett szerverpark kiépítése volt a feladat, és közösen sikerült a lehető legjobb megoldást kialakítani. Beszélgetésünket Nagy Gyulával, a Lincos Kft. informatikusával készítettük.

AS: Mit szeretett volna megvalósítani? Mi volt a probléma, amire a megoldást keresett?

“Egy olyan szerverparknak a megvalósítása volt a cél, amely gyors, stabil és redundáns. Többféle probléma is felmerült az előző szerverpark esetében, mert ott mind a stabilitással és mind a gyorsasággal jelentős gondok voltak. Ezekre a problémákra kerestük a lehető legmegfelelőbb megoldást, amelyet az Alphasonic Kft-nél sikerült megtalálni. Tudtuk, hogy kihez kell fordulnunk.”

AS: Milyen nehézségei voltak ezen a területen? (amikor megpróbálta megoldani)

“A legnagyobb nehézséget leginkább a pontos specifikáció meghatározása jelentette, hogy pontosan mire és hogyan lenne szükség a legjobb eredmény elérése érdekében.”

AS: Milyen kétségei voltak a lehetséges beszállítókkal kapcsolatban?

“A kétségeink, problémáink a beszállítókkal, az árral és szállítási idővel voltak. Volt, hogy az esetleges problémákra nem adtak választ és nem tettek javaslatot miért lenne az jó, amit ajánlanak. Sem megvalósítási lehetőségeket, tanácsokat nem biztosítottak. Úgyhogy a lehető legjobb helyre került a projektünk ezek után az Alphasonic-nál.”

AS: Miről szólt az együttműködés az Alphasonic Kft-vel? Mik voltak velünk kapcsolatban a tapasztalatok?

“A közös munka szerverpark teljes eszköz beszerzése és összeszerelése volt. A konfigurálásban is rengeteg segítséget nyújtott az Alphasonic a számunkra. Illetve mindemellett a tárolási technológiában is nagyon nagy támogatást kaptunk Tőletek.
Ha három szóban le lehetne írni, amit kaptunk az Alphasonictól, az ez lenne a tapasztalataink alapján: segítségnyújtás, precízség és pontosság. Ezekből fakad a tökéletes eredmény, ami a közös együttműködés végén kijött.”

AS: Milyen haszna/előnye származott, hogy velünk együtt dolgozott?

“Biztosak voltunk abban, hogy az Alphasonic rendelkezik a megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal, hogy a lehető legjobb megoldást hozzuk létre, ezért bármilyen felmerülő problémával kapcsolatban tudtunk az együttműködés során, és még most is, a projekt lezárása után is az Alphasonic-hoz fordulni.”

AS: Ajánlaná-e másnak is a megoldásainkat és szakértelmünket?

“Igen, mert segítőkészségben és problémamegoldásban példaértékű a cég hozzáállása.”

AS: Elégedett-e az eredménnyel, amit együtt értünk el?

“100% -ig elégedettek vagyunk, amit elképzeltünk azt sikerült megvalósítani. A vártnál jobbra sikerült a rendszer, így maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel, amit kaptunk.”

Lincos Kft.
Vezető: Bukovszkij Szergej
Informatikusok: Nagy Gyula, Jancsik Balázs, Boros Norbert, Nagy Csaba

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.