Project Description

Kamerarendszer csere- „Kétségek nélkül az Alphasonic-hoz fordultunk.”

Következő sikertörténetünket Auer Péterrel készítettük, az Appertúra Kft. képviseletében. Egy újabb biztonságtechnikai feladat várt megoldásra, amelyet kedves partnereink sikeresenteljesítettek, az Alphasonic Kft. (továbbiakban AS) segítségével.

AS: Kedves Péter, kérlek, pár szóban mutasd be a cégeteket!

“Cégünk az Appertúra Kft., mely informatikai és biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Kollégámmal, Szabó Norberttel együtt végeztük el a kamerarendszer cseréjét.”

AS: Elmondanád pár szóban, hogy mit szerettetek volna megvalósítani? Mi volt a probléma, amire megoldást kerestetek nálunk?

“Egy már meglévő analóg kültéri kamerarendszer cseréje volt a cél. Megrendelőnk egy hét emeletes XI. kerületi irodaépület tulajdonosa és karbantartója. A kamerák képeit a biztonsági szolgálat figyeli és az eddigieknél jobb képminőséget szerettek volna elérni, mind éjjel mind nappal. Jó minőségű, megbízható és megfizethető árú kamerákat kerestünk ezért.”

AS: Milyen nehézségek voltak?

“Úgy kellett kialakítani a rendszert, hogy a meglévő belső IP kamerák is integrálva legyenek. Szoftveresen is új rendszert kellett találni, itt az AXXON-ra esett a választás, és hardveresen is változás történt, a régi kamera-szervert is le kellett cserélni, ami Windows alapú lett. A régi UTP-t pedig SFTP-re cseréltük. A kamerák kiválasztásakor pedig a Vivotek minőségi IP kameráira esett a választás.”

AS: Milyen kétségek voltak a lehetséges beszállítókkal szemben?

“Számunkra könnyű volt dönteni, hogy hova fordulunk. Kétségeink nem voltak, mert régi a kapcsolat már cégünk és az Alphasonic között. Egy security eseményre kaptunk meghívót, ahol még mélyebb betekintést kaphattunk a megoldásokba. Szóval egyértelmű volt a választásunk a beszállító terén.”

AS: Miről szólt az együttműködés, mik voltak a tapasztalatok?

“Gyarmati Bálint és Fodor Gábor kollégátok nagyon sokat segített! Kijöttek, együtt felmértük a lehetőségeket, és eszerint alakítottuk ki közösen a végleges ajánlatot. Az Alphasonic Kft. a történetben teljesen korrekt volt. Szeretnénk azt is kiemelni, hogy milyen kiváló módon oldottátok meg a támogatást számunkra! Ha elakadtunk vagy kérdésünk volt, felhívtam a srácokat, és mindig egyből segítettek nekünk.
Bálintékkal egyeztetve és kipróbálva tudtuk, hogy mit kapunk. Nem kellett aggódnunk a végeredmény miatt egy percig sem. Itt is látta az ügyfél a képeket és elégedett volt vele.”

AS: Ajánlanád másnak is a megoldásainkat és a szakértelmünket?

“Természetesen ajánlom, ez eddig is így volt. Most is kilátásban van több ilyen projekt.”

AS: Elégedettek vagytok az eredménnyel, amit velünk együtt értetek el?

“Teljesen elégedettek vagyunk. Egy gyors és jól működő rendszert kaptunk. És ami még fontosabb az ügyfelünk is elégedett!”

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.