Miért Mi?

alpha
Az AlphaSonic Kft.-t 1993-ban alapítottuk férjemmel, Kirov Kirillel.

 

A legelső perctől kezdve fontos volt számunkra, hogy amennyire csak lehet maradandót alkossunk és hosszú távon segítsük a számítástechnikai vállalkozásokat. Induláskor csak számítástechnikai kiegészítőkkel foglalkoztunk, később pedig a piaci igényekre reagálva jöttek létre a cég újabb „lábai”, mint például a biztonságtechnika, a viszonteladók oktatása, majd a kkv-k számára készített folyamatos rendelkezésre állású informatikai rendszer és a rendszergazdahálózat. Biztonságtechnikai eszközeink rengeteg cég számára nyújtottak már megoldást.

 

Cégünk a fejlődését kereskedelmi és magatartásbeli stratégiájának köszönheti, amelynek középpontjában nemcsak a partnerek és a termékeket befogadó piac igényei állnak, hanem az etikus és átlátható magatartás és a családi jelleg. Utóbbinak köszönhető például, hogy a partnerek igényeire sokkal rugalmasabban tudunk reagálni és az is, hogy mindig őket bevonva igyekszünk növekedni.

 

Mindig fontos volt számunkra, hogy az ügyfeleink szeressenek velünk dolgozni. Ahogy egy család törődik a tagjaival, úgy törődünk mi is a partnereinkkel. A családi vállalat jellegéből fakad, hogy ezek a cégek szorosabban működnek együtt, gyorsabban és könnyebben reagálnak a változásokra és akár egyedi igényeket is ki tudnak szolgálni.

 

Hiszen mi itt az Alphasonicnál segítünk az ügyfeleinknek a projektek teljeskörű kidolgozásában, egyedi tesztrendszereket biztosítunk számukra.

 

Az ügyfeleinket sikeres projektekhez juttatjuk és segítünk nekik végig vinni. Munkatársaink szakértelmére partnereink folyamatosan számíthatnak és minden segítséget megadunk, hogy a lehető legjobbat kapják vevőink.

 

dessi_kisebbepulet

alairas

  Dimitrova Dessislava

    cégtulajdonos  

 

 

 

alphatimes_banner