Microsoft távoli asztal szolgáltatásokhoz és VDI hozzáféréshez

Az RX-RDP egy felhő-képes vékonykliens, kifejezetten Microsoft Távoli Asztal szolgáltatásokhoz optimalizálva. Raspberry Pi3 által támogatva, az RX-RDP PC-alapú felhasználói élményt nyújt, egy megfizethető és energia takarékos eszköz formájában.

A Microsoft Windows Server-t, vagy VDI infrastruktúrát használó cégeknek, az RX-RDP egy egyszerűen telepíthető, központilag kezelt, nagy-teljesítményű, virtuális desktop megoldást nyújt.

Az RX-RDP jellemzője a teljes képernyős, HD multimedia visszajátszás, támogatást nyújtva a Microsoft RemoteFX és NComputing vCAST streameléshez, a WiFi-hez csatlakozáshoz és a transzparens USB átirányításhoz.

Multimédia Erősítés a Microsoft RemoteFX és NComputing vCAST Streaming Támogatáson keresztül

Lehetővé téve a Microsoft RemoteFX tulajdonságot a Távoli Desktop csatlakozáshoz, nagy mértékben megnöveli a felhasználói vizuális élményt.

Az NComputing vCAST Streaming technológia csökkenti az általános szerver-oldali CPU használatot, melyet a web videokra fordít, mint a YouTube, vagy helyi média tartalmak, anélkül, hogy szükségünk lenne drága grafikus kártyákra.. Ez lehetővé teszi a magasabb minőségű média streamet,  kihasználva a hálózati sávszélességet, szerver CPU lassulás nélkül, ezáltal támogatva több egyidejű felhasználót.

USB periféria támogatás

A beépített transzparens USB átirányítással, az RX-RDP a szerver oldali eszköz meghajtókat használja, hogy átfogó periféria támogatást nyújtson, beleértve a nagy kiterjedésű storageket, okos kártya olvasókat, audio meghajtókat, nyomtatókat, soros eszközöket, és egyéb más eszközöket.

A PMC az eszköz telepítést és kezelést gyorssá és egyszerűvé teszi.

Az RX-RDP egyszerűen konfigurálható az opcionális PMC Device Management Software segítségével. Az admin távolról tudja kezelni az RX-RDP eszközöket helyi, vagy  wide-area hálózaton keresztül, beleértve a tűzfal mögötti helyeket és a NAT-routereket, egy egyszerűen használható, web-alapú felhasználói felületen keresztül.

Csak néhány kattintással ütemezhetjük a firmware frissítéseket, valamint hozzáférhetünk a logokhoz. A felhasználók mindig naprakészek a legújabb technológiával.

Rugalmas telepítés ethernet, vagy Wifi csatlakozáson keresztül

Az RX-RDP beépített 10/100 Ethernet porttal és WiFi (802.11 b/g/n)-vel, valamint személyes és vállalati  802.1x biztonsági hitelesítési támogatással van ellátva. A cégek többé nincsenek korlátozva a vezetékes infrastruktúra miatt, valamint az RX-RDP-t telepíthetik bárhova Wi-Fi hozzáféréssel a desktop élmény fokozásához.

RX-RDP Csatlakozók

  1. Tápellátás  (5.1V micro USB)
  2. HDMI video kimenet
  3. Hanszóró jack (16bit/44kHz/Sztereo magas minőségű audio)
  4. 10/100 Mbps Ethernet RJ45 port
  5. 4 nagy sebességű USB 2.0 port teljes USB átirányítás támogatással
  6. Kensington biztonsági port
  7. Az alvó mód gomb letiltja a kijelző kimenetet az energiatakarékos módhoz
Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.