LEGYEN A VISZONTELADÓ PARTNERÜNK!

Ha Ön keresi az új lehetőségeket és egy megbízható nagykereskedés mellett döntene,
ahonnan szinte minden informatikai és biztonságtechnikai eszközt beszerezhet,
akkor a legjobb helyen jár!

Miért éri meg Önnek, ha minket választ?

Webáruházunkban több ezer termékünket könnyedén megtalálja és kedvére válogathat megoldásaink között.

Szívesen vásárol személyesen? Újpesten található boltunkban megtekintheti termékeinket, és ki is próbálhatja őket. Demo eszközöket is biztosítunk!

Az ország egész területére másnapra már ki is szállítjuk a termékeket, nettó 30 000 Ft feletti rendelését pedig ezt díjmentesen tesszük!

Újpesti áruházunkban található saját szervizünkben szakembereink intézik el Önnek a nálunk vásárolt termékek garanciális ügyintézését.

Komplex informatikai környezetet vagy megfigyelőrendszert szeretne, szakértőink személyre szabottan tervezik meg kérésére a rendszert!

Akadémiánkon minden hónapban több képzésből is választhat, ha szeretné fejleszteni tudását az IT vagy a biztonságtechnika területén.

Nálunk többféle fizetési mód közül választhat! Áruházunkban például kártyával is kiegyenlítheti számláját. 

Az év folyamán számos szakmai rendezvénnyel várjuk a partnereinket, ahol a gyártóink legújabb termékei és megoldásai mutatkoznak be.

A világ minden pontjáról érkeznek hozzánk szakértők, akiknek oktatásokon, eseményeken feltehetik az érdeklődők személyesen a kérdéseiket.

Nem csak értékesítjük a termékeket, hanem a tervezésben, és megvalósításban, kivitelezésben is tanácsokat adunk és segítünk!

FŐBB FORGALMAZOTT MÁRKÁINK:

Ügyfeleink mondták rólunk

“Az Alphasonic Kft.-hez azért szeretek járni, mert a munkatársak segítőkészek, gyorsak és precízek. Minden kérdésemre megkapom a felkészült kollégától a választ. Itt és így tényleg érdemes válaszolni.”

Vágvölgyi Attila • Cdos Bt.

“Végre az első nagykereskedés, ahová szívesen jövök. Tetszik, hogy market típusú értékesítés van, tetszenek a polcos kiszolgálási lehetőségek. Könnyebb kézben tartva eldönteni a termékről, hogy jó vagy sem. Nagyon köszi!”

ComputerStrom Bt.

“Napi kapcsolatban állunk a szervizzel. Gyors, pontos kiszolgálás. Udvariasak a dolgozók, és készségesek a technikai tanácsadással is!”

Zilahi János • Gold-Comp Kft.

“Az Alphasonic Kft. mindig az élenjáró technikát kínálja. Sokszor olyan termékeket is forgalmaz, ami más cégnél nem szerezhető be. Termékválasztéka nagyon jó minőségű, törődik a vevői elégedettséggel!”

Szabó Endre • Biax Bt.