Kapcsolat 2018-01-15T12:46:51+00:00

Lépjen kapcsolatba velünk !
Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban választ kapjon
tőlünk kérdéseire, a következőket javasoljuk.
Munkanapokon 8:30 és 17:00 óra között azonnal elér minket telefonon, illetve ellátogathat hozzánk újpesti árházunkba!
Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy esetleg hosszabb illetve összetettebb problémája van akkor írhat is nekünk az alábbi gomb segítségével és mi a lehető leggyorsabban, de legkésőbb
1 munkanapon
 belül válaszolunk Önnek kérdéseire!

  • 1044 Budapest, Ipari park utca 8.

  • Tel: +36-1-88-33-100

  • Fax: +36-1-88-33-199

  • info@alphasonic.hu

Írjon nekünk!

MUNKATÁRSAINK

DIMITROVA DESSISLAVA

CÉGVEZETŐ

DIMITROVA DESSISLAVA

A cég pénzügyeivel és a partnerkapcsolatok ápolásával foglalkozik, illetve új üzleti lehetőségeket derít fel, ezzel elősegítve vállalkozásunk fejlődését.

KIROV KIRIL

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

KIROV KIRIL

Az Alphasonic Kft. alapítója, 1993 óta vezeti a céget és foglalkozik számítástechnikai innovációk hazai piacra való bevezetésével. Supermicro és QSAN szakértő.

BROLL RÓBERT

KERESKEDELMI IGAZGATÓ

BROLL RÓBERT

A cég értékesítési osztályát vezeti és tartja a kapcsolatot a kiemelt partnerekkel. Az áruházi és webshopos értékesítést koordinálja.

HORTOBÁGYI ÁKOS

ÁRUHÁZVEZETŐ

HORTOBÁGYI ÁKOS

Az áruházunkban történő helyszíni értékesítésért, és a bolt rendezettségéért felel, illetve a árufeltöltést szervezi a raktárral együttműködve.

KÓCZÁN ZSÓFIA

MARKETING IGAZGATÓ

KÓCZÁN ZSÓFIA

A cég online és offline marketing és PR tevékenységeiért felel, rendezvényeket és képzéseket szervez, illetve a marketing és a grafikai részleget vezeti.

MÁTÉ ROLAND

MARKETING MENEDZSER

MÁTÉ ROLAND

Termékeink promótálásában, weboldalaink szakmai cikkeinek írásában működik közre, Partnereinket hasznos tájékoztató anyagokkal és szakmai támogatással segíti.

BIRÓ-MAGYAR KAROLA

VIZUÁLIS TERVEZŐ

BIRÓ-MAGYAR KAROLA

Az offline grafikai anyagokat tervezi és kivitelezi, kreatív munkájával támogatja a marketing osztályt. Emellett a céges híradót és bemutató videókat is ő készíti.

HORVÁTH GÁBOR

RAKTÁRVEZETŐ

HORVÁTH GÁBOR

Partnereink megrendeléseinek kézbesítését irányítja, a raktárunkban folyó tevékenységekért felel, illetve a raktári teendőkbe segít be munkatársainknak.

GYARMATI BÁLINT

BIZTONSÁGTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

GYARMATI BÁLINT

A biztonságtechnikai termékek értékesítésével foglalkozik, ezen projektekben segít az ügyfeleknek a beszerzések és telepítések során.

A. MOLNÁR PÉTER

BIZTONSÁGTECHNIKAI MENEDZSER

A. MOLNÁR PÉTER

Biztonságtechnikai referens, a termékek rendelését, és szakmai hátterét biztosítja. Ügyfeleinknek nyújt szakmai segítséget.

KOVÁCS PÁL MÁRK

INFORMATIKAI PROJEKT ÉRTÉKESÍTŐ

KOVÁCS PÁL MÁRK

A bejövő megrendeléseket intézi, számlázási feladatokat lát el, mint értékesítő. Az ügyfelek hozzánk beérkező telefonjait és e-maileit kezeli.

MOLNÁR ÁRPÁD

INFORMATIKAI TERMÉKMENEDZSER

MOLNÁR ÁRPÁD

Az informatikai termékek értékesítését támogatja, új termékeket keres palettánkra és az IT eszközök beszerzésén dolgozik.

CSETHE PÁL

ÉRTÉKESÍTŐ

CSETHE PÁL

A bejövő megrendeléseket intézi, számlázási feladatokat lát el, mint értékesítő. Az ügyfelek hozzánk beérkező telefonjait és e-maileit kezeli.

BOTOS ERIKA

PÉNZÜGYI ÜGYINTÉZŐ

BOTOS ERIKA

Az áruházunkban található pénztárban dolgozik, a cég pénzügyeibe segít be és ügyfeleink áruházi számláit kezeli.

NÉMETH ERZSÉBET

ÜGYVEZETŐ ASSZISZTENS

NÉMETH ERZSÉBET

Az irodai munkákba aktívan részt vesz, ügyintézői feladatokat lát el a cégvezetés számára. HR-es és a logisztikai feladatokba is folyamatosan besegít.

MIÉRT AZ ALPHASONIC?

A legelső perctől kezdve fontos volt számunkra, hogy amennyire csak lehet maradandót alkossunk és hosszú távon segítsük a számítástechnikai és biztonságtechnikai vállalkozásokat. Cégünk a fejlődését kereskedelmi és magatartásbeli stratégiájának köszönheti, amelynek középpontjában nemcsak a partnerek és a termékeket befogadó piac igényei állnak, hanem az etikus és átlátható magatartás és a családi jelleg. Utóbbinak köszönhető például, hogy a partnerek igényeire sokkal rugalmasabban tudunk reagálni és az is, hogy mindig őket bevonva igyekszünk növekedni.

Nagykereskedésünk mind webshoppal (aruhaz.alphasonic.hu), mind pedig újpesti áruházával segíti Önt a döntésben. Az ügyfeleinket sikeres projektekhez juttatjuk és segítünk nekik végig vinni. Munkatársaink szakértelmére partnereink folyamatosan számíthatnak és minden segítséget megadunk, hogy a lehető legjobbat kapják vevőink.

Dimitrova Dessislava
cégtulajdonos

Nálunk komplett rendszereket talál. Így beszerezheti a projektjéhez szükséges eszközöket, mindent egy helyen. Partnerkedvezményekkel is támogatjuk a nálunk vásárló ügyfeleinket!

Ingyenes képzésekkel segítjük Önt a szakmai fejlődésben és a termékek megismerésében. Minősített partnereink és szakértő kollégáink állnak a rendelkezésére, ha elakadna vagy kérdése lenne.

Újpesti üzletünkben megtekintheti, kézbe veheti, kipróbálhatja termékeinket demo környezetünkben. Alternatívák közötti döntésben pedig szakképzett értékesítő munkatársaink segítenek.

A termékeket Budapesten saját szállítóink, illetve vidéken futárszolgálat segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez, nettó 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig díjmentesen kiszállítjuk Önnek.

Ügyfeleink véleménye rólunk

“Az Alphasonic Kft.-hez azért szeretek járni, mert a munkatársak segítőkészek, gyorsak és precízek. Minden kérdésemre megkapom a felkészült kollégától a választ. Itt és így tényleg érdemes válaszolni.”

Vágvölgyi Attila • Cdos Bt.

“Végre az első nagykereskedés, ahová szívesen jövök. Tetszik, hogy market típusú értékesítés van, tetszenek a polcos kiszolgálási lehetőségek. Könnyebb kézben tartva eldönteni a termékről, hogy jó vagy sem. Nagyon köszi!”

ComputerStrom Bt.

“Napi kapcsolatban állunk a szervizzel. Gyors, pontos kiszolgálás. Udvariasak a dolgozók, és készségesek a technikai tanácsadással is!”

Zilahi János • Gold-Comp Kft.

“Az Alphasonic Kft. mindig az élenjáró technikát kínálja. Sokszor olyan termékeket is forgalmaz, ami más cégnél nem szerezhető be. Termékválasztéka nagyon jó minőségű, törődik a vevői elégedettséggel!”

Szabó Endre • Biax Bt.

DOLGOZZON AZ ALPHASONIC-NÁL!

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat!

KARRIER