SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉGEK

A szünetmentes tápegység (UPS) és a feszültségszabályzó megvédi a számítógépeket és az elektromos rendszereket a váratlan áramingadozásoktól. Fontos elektronikus eszközeink számára egyfajta biztosítékként működnek, meggátolva azok károsodását. Így az elektromosság mindig egységesen, ingadozásmentesen érkezik drága és fontos eszközeinkbe.

A feszültségvédők feladata, hogy védjék a rendszereket a túl magas feszültségtől. Rendkívül nagy feszültségugrás esetén a szabályzó biztosítékként működik és lekapcsolja a készülékeket a hálózatról.

A UPS rendszerek segítségével nem csupán a magas feszültség okozta káros hatások, hanem az áramkimaradás okozta veszélyeket is kiiktathatjuk, ugyanis a UPS feszültségcsökkenés esetén pótolja a kimaradt feszültséget, ezzel biztosítva a hálózat egyenletes ellátottságát, megakadályozva az áramszünetet és a rendszerek esetleges károsodását.

Cégünk két féle szünetmentes egységeket gyártó vállalat megoldásait forgalmazza, az egyik a CyberPower a másik pedig az Infosec. Többféle lehetőséget is kínálunk arra, hogy megvédhesse eszközeit ezektől az áramingadozásoktól. Ezeket szeretnénk röviden bemutatni.

A redundáns Infosec Dual Input Mod5T modellek tökéletesen megfelelnek a legigényesebb konfigurációknak, hiszen lehetőség van egy második áramforrás csatlakoztatására is. Ez lehet például egy generátor, ami áramkimaradás esetén szolgáltatná az energiát, aktiválásáig pedig a Mod5T akkumulátorról biztosítja a folyamatos áramellátást.

Az Infosec E3 Performance UPS-e speciálisan az IT rendszerek védelmére lett tervezve. Magas minőségű szinuszos kimenettel ideális áramellátást biztosít a legérzékenyebb eszközöknek is. Mikroprocesszor vezérelt OnLine Performance technológiának köszönhetően tiszta szinuszos kimenetet biztosít kimagaslóan jó power factorral (0,9), így a csatlakoztatott készülékek folytonos, stabil áramellátást kapnak.

 A CyberPower schuko csatlakozós UT szériás UPS-ei pedig teljesen TŰZÁLLÓ anyagból készültek. Minden biztonsági előírásnak megfelelnek, ár/érték arányban kiváló termékek! Otthoni és irodai felhasználásra egyaránt ajánljuk őket!

Az UT széria tagjai kategóriájában a legjobb tűzálló műanyagból készült borítással rendelkeznek, így kimagaslóan jó a termékcsalád tűzálló képessége. A Cyberpower innovatív technológiája jelentősen megnöveli az akkumulátorok effektivitását, így az élettartalmuk nagymértékben megnövekszik.

A CyberPower EPS szériája (Vészhelyzeti Energia ellátó Rendszer) segítségével, áramkimaradás esetén is megfelelő tápellátást tud biztosítani fogyasztó eszközei számára! A tiszta szinusz hullám kimenet, a beállítható AVR tulajdonsággal minden tápellátási lehetőséggel kompatibilis, és folyamatosan biztosítja az energiáit különböző töltéstípusokhoz. Mikrokontroller által vezérlet, halk működés jellemzi a készüléket, nincs szükség a generátorokra jellemző üzemanyagra, hogy működjön! Nagy LCD képernyő egy gombnyomásra kijelzi a töltési szintet, elemtelítettségi szintet, feszültséget és az egyéb lényeges állapotait. Nem csak a generátorok számára a legjobb választás, hanem UPS-ként is alkalmazható számítógépekhez és egyéb érzékeny eszközökhöz.

Emellett a CyberPower rackbe szerelhető UPS-ekkel is rendelkezik, amik megvédik a rack szekrénybe épített szerverek, switchek és egyéb eszközök áramellátását.

UPS szakértőnk

TÓTH ATTILA

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni, vagy segítségre van szüksége forduljon hozzá bizalommal!

+36-1-88-33-100

it@alphasonic.hu

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje szakértőink támogatását!
Ha pedig már tudja, mit szeretne, akkor pedig látogasson el webshopunkba!

0
napon belül kiszállítás
0
termék raktárról
0
év tapasztalata
0
alapterületű áruház

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ!

TEKINTSE MEG TÖBB EZER TERMÉKBŐL ÁLLÓ KÍNÁLATUNKAT!

WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.