SZERVEREK

Fontos, hogy a vállalkozása adatai biztonságban legyenek, és azokat könnyű legyen kezelni. Erre egy központi tároló rendszert szükséges kialakítani. Ehhez egy megfelelő szerver szükséges, egy kiszolgáló, ami biztosítja az adatok és a szolgáltatások elérhetőségét, és a hardware erőforrások kihasználásának optimalizálását. Egy jó szerver használatával az adatmegosztás, illetve a csatlakoztatott kliensek, mint pl. nyomtatók és számítógépek használata is egyszerűbb lesz, illetve a munkatársak internethez egyszerre történő, akadálymentes csatlakozását is biztosítja. Cégünk Supermicro szerverekkel dolgozik, melyek kedvező ár kategóriájú, mégis igen megbízható megoldást kínálnak a fent említettekre.

Nálunk barebone (félkész), tower (torony) és blade szerver beszerzésére is lehetősége nyílik, ha erre tartana igényt. Az, hogy milyen rendszer kerül kiépítésre, az attól függ, hogy milyen feladatokat szeretne, hogy ellásson a szerver és milyen mennyiségű adatok tárolását kívánja, hogy elvégezze. Segítségével távoli hozzáférést biztosíthat munkatársainak, illetve eldöntheti, hogy kinek milyenhozzáférést ad a szerveren tárolt adatokhoz.

Az Alphasonic Kft. nem csak az eszközök beszerzésében segít, hanem abban is, hogy tanácsot adunk a szerver tervezésében, átbeszéljük Önnel, hogy mire van igény, és az elmondottak alapján a legoptimálisabb szervert tervezzük meg cége számára. Ha a tervezésen túl a szerelésben is segítségünket kéri, akkor szakembereink a közösen eltervezett rendszert a megfelelő eszközökkel hozzáadva össze is szerelik és üzembe helyezik vállalkozásában. Minden szükséges kiegészítőt is biztosítunk, mint optikai kábelek, SFP modulok, vagy akár rack szekrény a tároláshoz.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb szervert építhessük ki Önnek, fontos tudnia, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy jó rendszernek. A csatlakoztatott kliensekről érkező kérések, illetve feladatok végrehajtásához megfelelő RAM kell. A Ram mellett egy nagysebességű processzorra is szükség lesz, a multitasking opció végrehajtásához. Mivel egy szerver folyamatosan dolgozik és működése nagy hőt termel, ezért a megfelelő hűtésről is gondoskodni kell, nehogy túlhevüljön és az pedig munkaleállást okozzon. Fontos gondoskodni a folyamatos áramellátásról is, ha bármilyen áramingadozási probléma merülne fel, ez pedig egy hatékony szünetmentes tápegységgel kivitelezhető. Fontos az is, hogy redundáns legyen a rendszer, hiszen egy hiba esetén szükséges, hogy legyen egy tartalék merevlemez, ami át tudja venni a meghibásodott eszköz helyét.

SUPERMICRO szakértőnk

KIRIL KIROV

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni, vagy segítségre van szüksége forduljon hozzá bizalommal!

+36-1-88-33-100

kiril@alphasonic.hu

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje szakértőink támogatását!
Ha pedig már tudja, mit szeretne, akkor pedig látogasson el webshopunkba!

0
napon belül kiszállítás
0
termék raktárról
0
év tapasztalata
0
alapterületű áruház

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ!

TEKINTSE MEG TÖBB EZER TERMÉKBŐL ÁLLÓ KÍNÁLATUNKAT!

WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.