STORAGE ESZKÖZÖK

Napjainkban kiemelt fontos szerepet töltenek a nagy mennyiségű adat tárolására szolgáló, úgynevezett „storage” szerverek. Ahogyan nő a tárolni kívánt adatok mennyisége, úgy válik egyre fontosabb szereplővé,  ezen tárolási forma. Azonban a tároláson túlmenően az egyik legfontosabb követelménynek kell lennie annak a ténynek is, hogy biztonságban legyenek adataink. Ehhez is nyújtanak kellő segítségét QSAN márkájú termékeink, melyek nem pusztán csak kiemelkedően magas teljesítményt, de a biztonság legmagasabb fokát is kínálják partnereinknek.

Az általunk kínált QSAN termékpalettában megtalálhatóak a SAN (Tároló területi hálózat) rendszerek, melyek D1500 Quad core processzorral, DDR4 rendszermemóriával, 12 Gb SAS 3.0 technológiával, nagy sebességű 10 GbE portokkal, továbbá a legújabb QSAN SANOS 4.0 csúcsteljesítményű operációs rendszerrel vannak ellátva. Ezen termékeket főként kis- és középvállalkozásokon belüli  használatra tervezték.

Kínálunk továbbá NAS rendszereket, melyek a Thunderbolt 3 technológiával nem csak elképesztő 40Gbps adattovábbítási arányt képesek produkálni, de akár 100%-kal képesek növelni a sávszélességet az előző generációs NAS-hoz képest. Ideális választás a teljesítményigényű alkalmazásokhoz, mint a video szerkesztés és előállítás, digitális fényképszerkesztés, vagy a nagy sebességű adatmentés külső meghajtóra.

DAS tároló rendszereinkkel új standard-et állítottunk fel a közvetlenül csatolt tárolókhoz. Ezen eszközeink rugalmas futási idő konfigurációt nyújtanak a 10 x 12Gb/s SAS port támogatáshoz és lehetővé teszik, akár a 480Gb/s adat sávszélességet rendszerenként a különböző alkalmazásokhoz. A széleskörű termékskála és bővíthetőség lehető teszi bármely környezetben való alkalmazását.

A CubeView CMS (Központi Kezelő Software) képes megfigyelni és kezelni a rendszer naplót, merevlemez státuszt, a zónázó funkciókat, firmware frissítést, a rendszerhőmérséklet naplót, feszültséget, valamint a ventillátor sebességet. A rendszer támogatja a parancssort és a S.E.S.-t, mely lehetővé teszi az IT managerek számára a tároló rendszer teljes vezérlését, valamint az erőteljes kezelés gyors konfigurációját..

Az informatika megbízható és folyamatos működése létfontosságú a mai vállalkozások számára. A nagy vállalatokra jellemző magas rendelkezésre állás HA (High Availability) technológia ma már megfizethető áron elérhető a kis és közepes vállalkozások számára. Az Informatikai rendszerek gyenge láncszeme és a szűk keresztmetszete még mindig az adattárolásban rejlik. A német Open-E cég gyors, megbízható nagyvállalati színű (Enterprise Class) adattároló szoftvereket kínál minden vállalkozás számára megfizethető áron. Tovább..

QSAN szakértőnk

KIRIL KIROV

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni, vagy segítségre van szüksége forduljon hozzá bizalommal!

+36-1-88-33-100

kiril@alphasonic.hu

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje szakértőink támogatását!
Ha pedig már tudja, mit szeretne, akkor pedig látogasson el webshopunkba!

0
napon belül kiszállítás
0
termék raktárról
0
év tapasztalata
0
alapterületű áruház

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ!

TEKINTSE MEG TÖBB EZER TERMÉKBŐL ÁLLÓ KÍNÁLATUNKAT!

WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.