„Kézműveskednél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?” Erre a kérdésre nyújtott választ pénteken cégünk két pénzügyes hölgye, amikor segített az Alphasonic Kft. női szekciójának megismerkedni a Makramé csomózás rejtelmeivel egy csapatépítő délután keretében.

Mindig igyekszünk szorosabbra fonni a köteléket a munkavállalók között, de soha nem egyszerű mindenki kedvére tenni, ezúttal azonban sikerült hölgyek közötti kapcsolatot erősíteni pénteken, amikor a pénzügyi részlegen dolgozó Szilvia és Babett a kézügyességét kamatoztatta a cégen belül.

Úgy gondolom, hogy egy csapatépítési hullámot sikerült elindítanunk azon az ominózus pénteki délutánon, aminek az első alkalmával a vállalat nőtagjai megtanulták, hogyan kell a Makramé csomózási technikával gyönyörű karkötőket készíteni. Az esemény mellé pizza és gyümölcslé dukált, de ez se tántoríthatott el bennünket attól, hogy odafigyeljünk két türelmes oktatónkra, akik halk zeneszó mellett megmutatták, hogyan kell a karkötőt szakszerűen „összecsomózni” a különböző színű fonalakból.

Biztos vagyok benne, hogy a következő csapatépítőnk is ugyanilyen hasznos és színvonalas lesz, hiszen amíg vannak kreatív emberek a csapatban, addig biztos lesz elfoglaltsága az Alphasonic Kft hölgyeinek!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.