Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

Szeretnénk megnyugtatni partnereinket, hogy a mostanra kialakult helyzetben továbbra is számíthatnak ránk, de közös feladatunk és érdekünk, hogy minimalizálni tudjuk a járvány hatásait.

Ennek érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk:

Munkatársak elérhetősége
Kollégáink továbbra is elérhetők telefonon és e-mailben is – hétköznap 17 óráig, de a vírus terjedésének megakadályozása érdekében újpesti áruházunk csak 15 óráig tart nyitva.

Vevőszolgálat és árukiadás
Személyes áruátvételre, szervizzel és garanciális ügyintézéssel kapcsolatos ügyintézésre hétköznapokon 15 óráig van lehetőség, de javasoljuk és kérünk mindenkit, aki teheti, hogy válassza házhozszállításunkat mindannyiunk biztonsága érdekében.
A nálunk megrendelt vagy már megvásárolt termékeket nagyon kedvező feltételekkel vagy akár 30.000 Ft-os rendelés felett ingyen – 24 órán belül, a Sprinter futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk az Ön által megjelölt címre.

Folyamatos fertőtlenítés és higiéniai előírások betartása
Naponta többször mind az irodában, az áruházunkban és a raktár területén is biztosítjuk a teljes körű fertőtlenítést és a megfelelő eszközöket a fertőzések megelőzése érdekében.

Óvintézkedéseink nem befolyásolják a mindennapi ügymenetet, továbbra is várjuk a megrendeléseket és készségesen állunk rendelkezésére!
Bízunk benne, hogy a lehető legrövidebb időn belül túl leszünk ezen az időszakon és fontos, hogy kölcsönösen odafigyeljünk egymásra!

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.