A szerver-virtualizációs alkalmazások iránti kereslet növekedése vezetett a magyarországi forgalmazó kinevezéséhez

virtualaze

 

A Virtualaze, szerver virtualizációs cég vezetője, ma bejelentette, hogy az Alphasonic Kft. az EMEA elosztóhálózat részeként, a Virtualaze termékek kiemelt magyar viszonteladója lett.

 

Nürnberg, Németország – 2017. április 19. – Ahogy rohamosan nő az igény a szerver alkalmazás virtualizálás iránt, az Alphasonic hagyományos és professzionális megoldásokat fog nyújtani a Virtualaze SaaS üzleti modellen keresztül viszonteladóinak szerte a térségben. Biztosítani fogja, hogy a szervezeteknél helyben legyen a helyes infrastruktúra. Támogatja a növekvő igényeket az alacsony költség, az egyszerű telepítés, és a virtualizáló szoftver kezelés tekintetében.

 

1

 

 

“Jelentős növekedésre számítunk az elkövetkezendő tizenkét hónapban, különösen a szerver alkalmazás virtualizálás területén. Az Alphasonic szakértelme a vékonykliensek és a hálózat optimalizálás területén hatalmas előnyt jelent a viszonteladói közösségnek szerte az országban,” mondta Klaus Maier, CEO, Virtualaze. “Mi egy olyan csatornaprogram és támogatási mechanizmus létrehozására összpontosítunk, amely segít felgyorsítani partnereink üzleti tevékenységét, és lehetővé teszi számukra, hogy segítsék országukban található viszonteladói bázisukat.”

 

“Az Alphasonic arra lett képesítve, hogy integráljon egyedülálló virtualizálós technológiákat,” mondta Kiril Kirov, az Alphasonic ügyvezetője. “Ez a kapcsolat bizonyítja az Alphasonic szakértelmét a régióban. Örömmel fogadjuk a Virtualaze megoldását forgalmazott márkáink között.”

 

A Virtualaze-ról

 

A Virtualaze egy német szerver alkalmazás virtualizáló software fejlesztő cég. Fejlesztő csapatunk révén több száz emberévnyi szaktudással rendelkezünk. Célunk, hogy egyszerűsítsük a globális virtualizálciós jelenség kezelését, kiszolgálását és költségeit. Az új hardvereken kívül több millió, régi számítógépes eszköz áll rendelkezésre, amelyek képesek HTML5 böngésző megjelenítésére. A Virtualaze adoptálásával, ezek az eszközök képesek egyedülálló hozzáférést nyújtani a felhasználónak a legerőteljesebb Windows alkalmazásokhoz. A legfrissebb szerver oldali Adat és Biztonság protokollok is elérhetők. A Virtualaze mozgósításával segíteni fogjuk a környezet megóvását azáltal, hogy olyan technológiát nyújtunk, mely kiterjeszti a számítógép hardware-ek életciklusát.

 

További információért látogasson el weboldalunkra:  http://www.virtualaze.com

 

Az Alphasonic-ról

 

Az Alphasonic több, mint 20 éve van az informatikai piacon és elkötelezte magát amellett, hogy magas minőségű és kiemelt termékeket nyújtson partnereinek és vevőinek. Az Alphasonic piacvezető biztonságtechnikai megoldásai és hazai számítástechnikai termékei segítik a magyar vállalatokat és szervezeteket, hogy olyan hatékonyak és gazdaságosak legyenek amennyire csak lehetséges. Az Alphasonic az IT részlegeket szolgálja ki tökéletesen. Segítségükre van a költségek csökkentésében, miközben növeli a biztonságot, a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

 

További információért látogasson el weboldalunkra:  http://www.alphasonic.hu

Újabb sikerrel gazdagodtunk!

Authorised Distributor Alphasonic- Hungary

 

Cégünk vezetői, Dimitrova Dessislava és Kiril Kirov a Virtualaze hivatalos disztribútorai lettek!

Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

Vivotek kamerák a Dockyard üzletekben

Mostani sikertörténetünk interjúját az Extrico Systems Hungary Zrt.- vel, Szarvas Balázs vállalkozási igazgatóval készítettük, akik tizenöt Dockyard üzletbe telepítettek Vivotek kamerákat az elmúlt időszakban. A tender elnyerése után 77 Vivotek eszközt üzemeltek be az egész ország területén.

 

Pár szó az Extrico Systems-ről:

Az Extrico Cégcsoport tevékenységi köre elsősorban gyengeáramú-, biztonságtechnikai, informatikai rendszerek komplett tervezése és kivitelezése, valamint e rendszerekhez kapcsolódó műszaki tanácsadásból és szolgáltatásokból áll.

Az Extrico Cégcsoport továbbá segítséget tud nyújtani a partnereinek abban is, hogy a már meglévő munkákat, – mely lehet tervezés, illetve kivitelezés – azt tervezői és kivitelezői szemszögből felülvizsgálja és a projekt sikeres megvalósításához műszaki-szakértői javaslatot tegyen.

Az Extrico Cégcsoport elhatározta, hogy leendő partnerei számára új szemléletet mutat be a gyengeáramú területeken. Az általa létrehozott új megoldások a mai kor követelményeivel, integrációjával ad ennek a szakmának új dimenziót. A Cég alapítói, munkatársai kiválóan képzett szakemberek, akik birtokolják a területen felhalmozódott tudást, ismerik ezen iparág működését, és ezt – munkájuk során – többször is sikeresen bizonyították. Ez az alapja annak, hogy a kihívásokra, képesek újszerű válaszokat adni, a problémamegoldást hatékonyan, költségkímélően és kreatívan kezelni, hiszen a megszerezhető szaktudást kiválóan vegyítették a személyes kompetenciáikkal.

 

Dockyard_logo_pantone_Stores_fehér

 

Mit szeretett volna megvalósítani? Mi volt a probléma, amire megoldást keresett?

Az első és legfontosabb cél az volt, hogy az ügyféligényt teljes mértékben kielégíthessük. Megmutattuk számukra a legújabb lehetőségeket annak érdekében, hogy ki tudják építeni az üzleteik megfelelő védelmét. Mivel egy prémium bolthálózatról van szó, így mindenképpen prémium megoldást kellett kínálnunk. A Dockyard ugyanis olyan kamerarendszert keresett, ami teljes mértékben lefedi majd a felmerülő igényeiket.

Leginkább a Fisheye kamera koncepció tetszett nekik, mert így 360 fokos lefedettséggel lehet bekamerázni az üzleteket, ami a leghatékonyabb és legalaposabb megfigyelést teszi lehetővé.

 

 

Milyen nehézségei voltak ezen a területen?

A legnagyobb nehézség az volt, hogy mindenhol, minden  egyes Dockyard üzletben rövid idő állt csak a rendelkezésünkre a telepítések végrehajtására, ezért egy olyan gyors megoldást kellett találni, ami kielégíti ezeket az igényeket. Azt is tudni kell, hogy minden egyes üzlet más-más technikai és informatikai adottságokkal rendelkezik, amihez kifejezetten rugalmas megoldásra volt szükségünk, hogy elnyerhessük a projektet. Illetve az is komolyan feladta nekünk a leckét, hogy a plázákban a rendszerek kialakítását, kameraszerelést csak a plázák nyitva tartási ideje előtt lehetett megoldani. Fontos azt is megemlíteni, hogy a Dockyard elegáns megjelenéséhez diszkrét megoldások kellettek, hogy ne legyenek szembetűnőek a kamerák, láthatóak a megfigyelő rendszerek, hanem illeszkedjenek az üzletek stílusába.

 

Milyen kétségei voltak a lehetséges beszállítókkal kapcsolatban?

Olyan beszállítót kerestünk, olyanra volt szükségünk, aki stabil műszaki támogatást tud biztosítani a projekt megvalósítása során. Itt értem azt, hogy a termékek gyors rendelkezésre állását biztosítja és a kínálata teljesen lefedi a felmerülő igényeket, tehát egy igen széles, kiterjedt portfólióra volt szükség. Így esett a választás az Alphasonic Kft.-re é s a Vivotek megoldásaira.

Fontos szempont volt számunkra, hogy a kamerák elérhetőek legyenek magyarországi raktárból a kiépítésekhez, hiszen nem várhattunk hetekig egy-egy szállítmány beérkezéséig. Emellett olyan céget és gyártót kerestünk, ahol a speciális kérdésekre is választ kapunk és megfelelő műszaki támogatás is biztosított a tervezéstől egészen az utolsó mozzanatig.

Tehát a megoldások mögött megfelelő szakmai háttér is legyen és kivételes szakértelem!

 

Miről szólt az együttműködés az Alphasonic Kft.-vel? Mik voltak a tapasztalatok?

Egészen a termékbemutatástól az utólagos finomhangolásig tartott ez esetben is a kapcsolat a két cég között. Az ajánlat kidolgozásában  is sok segítséget kaptunk a projekttámogatás mellett, műszaki segítséget biztosított az Alphasonic, jó kondíciókat tett lehetővé és a kötött feltételű szállításra is megoldást kínált. Minden jól működött vállalkozásaink között, megfelelő volt a kommunikáció, zökkenőmentesen zajlott le minden a termékek Dockyard felé történő bemutatásától egészen az utógondozásig, kijelenthetem hogy jó volt végig a kapcsolat.

 

IMG_0410

 

Milyen előnye származott abból, hogy velünk együtt dolgozott?

A Vivotek termékekkel és Gyarmati Bálint szakértelmével és hozzá állásával az átlagostól messze jobb megoldást tudtunk prezentálni, amivel is az ügyfelek minden igényét sikerült lefedni. Más kameragyártókhoz képest szélesebb volt a kínálat, elképesztően jó megoldásokkal. Ez adott egy nagy helyzeti előnyt a Dockyardnál, a projekt elnyeréséhez.

 

Elégedett-e az eredménnyel, amit együtt értünk el?

Teljes mértékben. Már várjuk a következő együttműködést az Alphasoniccal!

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Alphasonic Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

aaa

Az Alphasonic a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

 

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

 

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az Alphasonic Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Nagy sikert aratott a Data Security Day!

Április 4-én került megrendezésre telephelyünkön az adatbiztonságról szóló napunk, amit a SysadminForummal közösen szerveztünk. Az eseményen több, mint 87 fő vett részt a nap folyamán! Hasznos előadásokat hallhattunk a MOL-tól, Microsofttól, Sicontacttól és sok más szakértő előadótól.

Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek és gratulálunk a nyerteseknek!

 

 


Nagyon elégedett vagyok, szívesen jövök máskor is. Minden kiállító, előadó segítőkész volt, az előadások változatosak voltak. Sok témában tudtak új információkat adni, amik hasznosak lehetnek a jövőben saját magam és cégem számára is.

FUTURE FM – Hegyi György


Felkészült és látványos előadások voltak, jó rálátást adtak az aktuális helyzetekről, megoldásokról. Nem tudok belekötni semmibe.

Rextra Kft. – Tamási Levente


Egy helyen összevontan lehetett átfogó képet kapni az adatvédelmi megoldásokról. Mindenre kiterjedő, nívós előadásokat hallottunk.

ALL KOMM BT. – Földi Gábor


Érdekes témák voltak, érthető előadások, a jogi is, ami elég távol áll tőlem.

Cogitnet Kft. – Ficzere Sándor


Nagyon jó, tartalmas előadásokat hallottam! Tetszett a feszes időrend. Szakmailag alig maradt nyitott kérdés a hallgatókban.

Hungária Informatikai Kft. – Kondász László György


Kiemelkedő szakmai tudású előadók, gyakorlati tapasztalatok első kézből – értékes nap volt!

MTVA – Pető Gábor


Remek volt, kedves vendéglátás, ízletes büféebéd, nagy tudású, széles ismeretekkel rendelkező kiváló előadók, érdekességek, új információk az adatvédelemről, informatikáról.

BIT hegyező Kft. – Seres László Gábor

 

Ilyen volt...
Ezen a rendezvényen a rendszergazdák és informatikusok a legfrissebb trendekkel ismerkedhettek meg, illetve megtudhatták, hogy 2018. májusától, milyen változások lesznek az adatvédelmi szabályozásban. Olyan előadók tartottak előadásokat, akik a leghitelesebbek a szakmában.

Előadók, kiállítók voltak:

Dimitrova-Dessi_Alphasonic200x200

DIMITROVA DESSISLAVA
►► Alphasonic
■ Biztonságos városi megoldás, videoanalitika haladóknak – Axxon Soft
Adataink biztonsága mellett a “kártevőket” is lokalizáljuk


Hollo-Dora_Hollo&Tarsa200x200

Dr. HOLLÓ DÓRA

Nagy-Dora_Hollo&Tarsa200x200

Dr. NAGY DÓRA ADRIÁNA
►► Holló és Társa Ügyvédi Iroda
■ A rendszergazdák jogi kihívásai az online világban: feladatok, felelősség, adatvédelem


Horvath-Zoltan_Microsoft200x200

HORVÁTH ZOLTÁN
►► Microsoft
■ Legyen fejlettebb levelezőrendszere, mint az azt érő támadások!


Keleti-Arthur_ITBN200x200

KELETI ARTHUR
►► Kibertitok jövőkutató
■ 2 perces háború, amelyet nem nyerhetsz meg...


Kirov-Kiril_Alphasonic200x200

KIROV KIRIL
►► Alphasonic
■ Innovatív pénzmegtakarító alkalmazás virtualizálás, ami szükséges a professzionális IT-hez – Virtualaze magyarországi bevezetése


Kiss-Balazs_Microsoft200x200

KISS BALÁZS
►► Microsoft
■ Microsoft és a modern IT biztonság


Kiss_Csaba_IPTelekom200x200

KISS CSABA
►► IP Telekom
■ VoIP és biztonság
Hogyan tehetők biztonságossá a VoIP rendszerek


Kocsis_Tamas_ITbusiness200x200

KOCSIS TAMÁS
►► Secure Networx Kft.
■ Megtévesztésen alapuló védelem, vállalati honeypot és deception rendszerek nagyító alatt


Komonyi-Pal_Biztributor200x200

KOMONYI PÁL
►► biztributor
■Az SMB biztonság sem fontos kevésB


Kuna-Peter_Microsoft200x200

KUNA PÉTER
►► Microsoft
■ Üzleti titkok védelme a Microsoft Dynamics 365 segítségével
PUNK GYÖRGY
►► Lead Partner
■ Felelősségbiztosítás az IT szolgáltatásban, avagy mi a teendő, ha mégis megtörtént a baj…


Schneck-Zsolt_Sysadmin200x200

SCHNECK ZSOLT
►► Master IT
■ Sysadminfórum. Reloaded.


Varjas-Gabor_MOL200x200

VARJAS GÁBOR
►► MOL


Szincsak-Tamas_Sicontact200x200

SZINCSÁK TAMÁS
►► Sicontact
■ Ransomware adok-kapok, újdonságok, feladatok


A QSAN elindította az XS3200 sorozatú SAN tároló rendszerét a kis- és középvállalkozások/vállalatok piacára

A világ első számú SFF 26-tárolóhelyes SAN tárolórendszere 

 

Taipei Taiwan, 20 March 2017 – A QSAN, vállalati adattároló gyártó, ma bejelentette az XCubeSAn 3200 sorozat elindítását, az a termékskála mely kielégíti a kis- és középvállalkozások, valamint vállalatok igényeit. Az XS3200 sorozat az eddig legjobb QSan termék, mely a legkorszerűbb hardware-t és az új SANOS 4.0 SAN-t nyújtja.

 

Az XCubeSAN 3200 széria termékei széles kínálatban érkeznek és teljesen modulárisak, beleértve a redundáns jellemzőket. A SAN XS3200 tartománya magában foglalja a világ első 2U 26 tárolós, kis kialakítású XS3226-ot, mely kettős aktív/aktív és egyszerű vezérlővel is elérhető. A QSAN kiszolgáló interfész kártyái lehetővé teszik az XS3200 tartomány számára, hogy kiemelkedő rugalmasságot nyújtson a 10Gb-es beépített portokkal és az opcionális 16Gb Fibre channel és iSCSI (SFP+ & RJ45) lehetőségekkel. Az XS3200 lehetővé teszi a hybrid csatlakozási felületeket, tehát keverni tudja bármely két kiszolgáló csatlakozási típust egyetlen kiegészítőbe, lehetővé téve a maximális rugalmasságot.

 

A QSAN új SANOS 4.0-ja el van látva egy rendkívül könnyen használható web grafikus felülettel és könnyen telepíthető bármely infrastruktúrába. A SANOS 4.0 értéknövelt jellemzők széles skálájával van ellátva, beleértve az opcinális QCache 2.0-át és a QSAN SSD cache technológiját. A QCache 2.0 egy pool-alapú író/olvasó cache, mely lehetővé teszi, akár 32TB SSD cache használatát, akár 4 tároló pool-on.

San40

 

A QSAN XS3200 különböző kulcsjellemzőkkel érkezik:

A legnépszerűbb operációs rendszerekkel együttműködve, az XS3200 használható adatközpontok tárolására, archíválásra, hideg tárolásra, biztonsági mentésre, nagyfokú megfigyelésre, video streamelésre és szerkesztésre. Az XCubeSAN XS3200 tartomány egy megfizethető és megbízható tároló megoldást, mely már 7499 dollártól elérhető. A Tier1 versenytársaival összehasonlítva az XCubeSAN megoldás egy megengedhetőbb alternatíva tud lenni minden elsődleges és másodlagos tárolóhoz. Ezenfelül, az XCubeSAN sorozat több, mint 50%-os teljesítménynövekedést tud nyújtani köszönhetően a QSAN forradalmi technológiájának és a 24/7 ingyenes technikai támogatásának.xs3226

 

A QSAN-ról

A QSAN technology, a vezető tároló technológia tervezője és gyártója, melyet 2004 júliusában alapítottak. A hatalmas ipari tapasztalatainkra építve, a QSAN arra törekszik, hogy olyan vállalati szintű tároló rendszert építsen, melynél mi magunk is büszkék lehetünk a kiemelkedő teljesítménnyel, a biztonságos adatvédelemmel és az átfogó adatkezeléssel. A QSAN igyekszik ellátni az ipart magas minőségű adattároló rendszerekkel, melyek egyszerűek, biztonságosak és megbízhatók . További információért látogasson el a www.QSAN.com weboldalra.