A Vivotek Fisheye kamera a legjobb termék a kategóriájában!

 

A Vivoteknek ítélte a 2017-es év új terméke díjat a single-senzor IP kamerák panoráma kategóriájában a Biztonság Napjainkban magazin. A Vivotek  H.265-ös, 5-megapixeles IR fisheye kamerája, az FE9382-EHV nyerte el a megtisztelő címet.

 

Az új termék díj igazi elismerés a Vivoteknek, hiszen kiemelkedő termékfejlesztési teljesítményeit honorálja. A Vivotek biztonsági megoldások kiemelkedő szolgáltatója, és termékei piacra kerülésével nagymértékben növelik a biztonsági ipar színvonalát. A Vivotek FE9382-EHV komoly ellenfél a számos más gyártóval való versengésben.

 

A Vivotek FE9382-EHV H.265 fisheye hálózati kamerájának jellemzője az 5 megapixeles CMOS szenzor, mely tökéletes képminőséget nyújt. A H.265 tömörítési technológiával és a Vivotek Smart stream II technológiájával a kamera képes csökkenteni a tárolóhely foglaltságát akár 80%-al, miközben a képminőséget megtartja ugyanazon a magas színvonalon. Fisheye lencsével látták el az eszközt, így a 360 fokos nézet igazán megnyerő, főleg vakfoltok nélkül. Ez a megoldás ideális széles, nyitott területekre, mint a bevásárlóközpontok, repterek, boltok, irodák, plázák. Mivel az infra LED képes akár 20m távolságig is ellátni, ez a kamera folyamatos felügyeletet fog biztosít nappal és éjjel egyaránt. Megfelel az EN50155 szabványnak, vandál biztos IK-10 besorolású eszköz, és időjárás álló IP66-os házzal rendelkezik. A kamera ellenáll ütésnek, rázkódásnak, párának, pornak és hőmérsékletingadozásnak is.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük az FE9382-EHV H.265 fisheye hálózati kamerával az Év új terméke díjat a Biztonság Napjainkban magazintól. Szeretnénk megköszönni a bíráknak, hogy a mi kameránkat választották ehhez a tekintélyes díjhoz és különösen a mi kutatási és fejlesztési csapatunknak szeretnénk kifejezni hálánkat, ugyanúgy, mint minden más Vivotek dolgozónak akik lehetővé tették, hogy piacra hozzunk minőségi és versenyképes termékeket a biztonsági iparágban.
A Vivotek folytatni fogja azt az irányt, hogy átfogó biztonsági megoldásokat nyújtson az IP felügyeleti iparágban.” mondta a Vivotek amerikai elnöke, David Liu.

 

A nyertesek a díjakat az ASIS International-en, Texasban 2017 szeptember 28-án vehetik majd át.

Big Data Day 2017 az Alphasonic-ban!

Június 30-án megrendezésre került a Big Data Day, ahol olyan cégek képviselői tartottak prezentációt, mint a Sciamus, a Starchema vagy a Microsoft! A nap folyamán izgalmas és érdekes előadások hangzottak el a Big Data témakörében, a legjobb szakértőktől. A részt vevők között a nap végén ajándékokat sorsoltunk ki! Július 27-én pedig a Rendszergazdák Világnapjával megyünk tovább, gyertek el ti is!

 

 

 

 

VivoCam L2+ sorozat

A VivoCam L2+ sorozat tagjai a Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch-ek beépített IP CCTV felügyeleti funkcióval. Ez az eszköz nem csak egy hagyományos Layer 2 Plus menedzselhető PoE switch, hanem képes beállítani és konfigurálni a Vivotek IP kamerákat, videoszervereket és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden Vivotek eszközt megtaláljanak, és automatikusan telepítsék a hálózati megfigyelő rendszert.

(tovább…)

A szerver-virtualizációs alkalmazások iránti kereslet növekedése vezetett a magyarországi forgalmazó kinevezéséhez

virtualaze

 

A Virtualaze, szerver virtualizációs cég vezetője, ma bejelentette, hogy az Alphasonic Kft. az EMEA elosztóhálózat részeként, a Virtualaze termékek kiemelt magyar viszonteladója lett.

 

Nürnberg, Németország – 2017. április 19. – Ahogy rohamosan nő az igény a szerver alkalmazás virtualizálás iránt, az Alphasonic hagyományos és professzionális megoldásokat fog nyújtani a Virtualaze SaaS üzleti modellen keresztül viszonteladóinak szerte a térségben. Biztosítani fogja, hogy a szervezeteknél helyben legyen a helyes infrastruktúra. Támogatja a növekvő igényeket az alacsony költség, az egyszerű telepítés, és a virtualizáló szoftver kezelés tekintetében.

 

1

 

 

“Jelentős növekedésre számítunk az elkövetkezendő tizenkét hónapban, különösen a szerver alkalmazás virtualizálás területén. Az Alphasonic szakértelme a vékonykliensek és a hálózat optimalizálás területén hatalmas előnyt jelent a viszonteladói közösségnek szerte az országban,” mondta Klaus Maier, CEO, Virtualaze. “Mi egy olyan csatornaprogram és támogatási mechanizmus létrehozására összpontosítunk, amely segít felgyorsítani partnereink üzleti tevékenységét, és lehetővé teszi számukra, hogy segítsék országukban található viszonteladói bázisukat.”

 

“Az Alphasonic arra lett képesítve, hogy integráljon egyedülálló virtualizálós technológiákat,” mondta Kiril Kirov, az Alphasonic ügyvezetője. “Ez a kapcsolat bizonyítja az Alphasonic szakértelmét a régióban. Örömmel fogadjuk a Virtualaze megoldását forgalmazott márkáink között.”

 

A Virtualaze-ról

 

A Virtualaze egy német szerver alkalmazás virtualizáló software fejlesztő cég. Fejlesztő csapatunk révén több száz emberévnyi szaktudással rendelkezünk. Célunk, hogy egyszerűsítsük a globális virtualizálciós jelenség kezelését, kiszolgálását és költségeit. Az új hardvereken kívül több millió, régi számítógépes eszköz áll rendelkezésre, amelyek képesek HTML5 böngésző megjelenítésére. A Virtualaze adoptálásával, ezek az eszközök képesek egyedülálló hozzáférést nyújtani a felhasználónak a legerőteljesebb Windows alkalmazásokhoz. A legfrissebb szerver oldali Adat és Biztonság protokollok is elérhetők. A Virtualaze mozgósításával segíteni fogjuk a környezet megóvását azáltal, hogy olyan technológiát nyújtunk, mely kiterjeszti a számítógép hardware-ek életciklusát.

 

További információért látogasson el weboldalunkra:  http://www.virtualaze.com

 

Az Alphasonic-ról

 

Az Alphasonic több, mint 20 éve van az informatikai piacon és elkötelezte magát amellett, hogy magas minőségű és kiemelt termékeket nyújtson partnereinek és vevőinek. Az Alphasonic piacvezető biztonságtechnikai megoldásai és hazai számítástechnikai termékei segítik a magyar vállalatokat és szervezeteket, hogy olyan hatékonyak és gazdaságosak legyenek amennyire csak lehetséges. Az Alphasonic az IT részlegeket szolgálja ki tökéletesen. Segítségükre van a költségek csökkentésében, miközben növeli a biztonságot, a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

 

További információért látogasson el weboldalunkra:  http://www.alphasonic.hu

Újabb sikerrel gazdagodtunk!

Authorised Distributor Alphasonic- Hungary

 

Cégünk vezetői, Dimitrova Dessislava és Kiril Kirov a Virtualaze hivatalos disztribútorai lettek!

Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

Vivotek kamerák a Dockyard üzletekben

Mostani sikertörténetünk interjúját az Extrico Systems Hungary Zrt.- vel, Szarvas Balázs vállalkozási igazgatóval készítettük, akik tizenöt Dockyard üzletbe telepítettek Vivotek kamerákat az elmúlt időszakban. A tender elnyerése után 77 Vivotek eszközt üzemeltek be az egész ország területén.

 

Pár szó az Extrico Systems-ről:

Az Extrico Cégcsoport tevékenységi köre elsősorban gyengeáramú-, biztonságtechnikai, informatikai rendszerek komplett tervezése és kivitelezése, valamint e rendszerekhez kapcsolódó műszaki tanácsadásból és szolgáltatásokból áll.

Az Extrico Cégcsoport továbbá segítséget tud nyújtani a partnereinek abban is, hogy a már meglévő munkákat, – mely lehet tervezés, illetve kivitelezés – azt tervezői és kivitelezői szemszögből felülvizsgálja és a projekt sikeres megvalósításához műszaki-szakértői javaslatot tegyen.

Az Extrico Cégcsoport elhatározta, hogy leendő partnerei számára új szemléletet mutat be a gyengeáramú területeken. Az általa létrehozott új megoldások a mai kor követelményeivel, integrációjával ad ennek a szakmának új dimenziót. A Cég alapítói, munkatársai kiválóan képzett szakemberek, akik birtokolják a területen felhalmozódott tudást, ismerik ezen iparág működését, és ezt – munkájuk során – többször is sikeresen bizonyították. Ez az alapja annak, hogy a kihívásokra, képesek újszerű válaszokat adni, a problémamegoldást hatékonyan, költségkímélően és kreatívan kezelni, hiszen a megszerezhető szaktudást kiválóan vegyítették a személyes kompetenciáikkal.

 

Dockyard_logo_pantone_Stores_fehér

 

Mit szeretett volna megvalósítani? Mi volt a probléma, amire megoldást keresett?

Az első és legfontosabb cél az volt, hogy az ügyféligényt teljes mértékben kielégíthessük. Megmutattuk számukra a legújabb lehetőségeket annak érdekében, hogy ki tudják építeni az üzleteik megfelelő védelmét. Mivel egy prémium bolthálózatról van szó, így mindenképpen prémium megoldást kellett kínálnunk. A Dockyard ugyanis olyan kamerarendszert keresett, ami teljes mértékben lefedi majd a felmerülő igényeiket.

Leginkább a Fisheye kamera koncepció tetszett nekik, mert így 360 fokos lefedettséggel lehet bekamerázni az üzleteket, ami a leghatékonyabb és legalaposabb megfigyelést teszi lehetővé.

 

 

Milyen nehézségei voltak ezen a területen?

A legnagyobb nehézség az volt, hogy mindenhol, minden  egyes Dockyard üzletben rövid idő állt csak a rendelkezésünkre a telepítések végrehajtására, ezért egy olyan gyors megoldást kellett találni, ami kielégíti ezeket az igényeket. Azt is tudni kell, hogy minden egyes üzlet más-más technikai és informatikai adottságokkal rendelkezik, amihez kifejezetten rugalmas megoldásra volt szükségünk, hogy elnyerhessük a projektet. Illetve az is komolyan feladta nekünk a leckét, hogy a plázákban a rendszerek kialakítását, kameraszerelést csak a plázák nyitva tartási ideje előtt lehetett megoldani. Fontos azt is megemlíteni, hogy a Dockyard elegáns megjelenéséhez diszkrét megoldások kellettek, hogy ne legyenek szembetűnőek a kamerák, láthatóak a megfigyelő rendszerek, hanem illeszkedjenek az üzletek stílusába.

 

Milyen kétségei voltak a lehetséges beszállítókkal kapcsolatban?

Olyan beszállítót kerestünk, olyanra volt szükségünk, aki stabil műszaki támogatást tud biztosítani a projekt megvalósítása során. Itt értem azt, hogy a termékek gyors rendelkezésre állását biztosítja és a kínálata teljesen lefedi a felmerülő igényeket, tehát egy igen széles, kiterjedt portfólióra volt szükség. Így esett a választás az Alphasonic Kft.-re é s a Vivotek megoldásaira.

Fontos szempont volt számunkra, hogy a kamerák elérhetőek legyenek magyarországi raktárból a kiépítésekhez, hiszen nem várhattunk hetekig egy-egy szállítmány beérkezéséig. Emellett olyan céget és gyártót kerestünk, ahol a speciális kérdésekre is választ kapunk és megfelelő műszaki támogatás is biztosított a tervezéstől egészen az utolsó mozzanatig.

Tehát a megoldások mögött megfelelő szakmai háttér is legyen és kivételes szakértelem!

 

Miről szólt az együttműködés az Alphasonic Kft.-vel? Mik voltak a tapasztalatok?

Egészen a termékbemutatástól az utólagos finomhangolásig tartott ez esetben is a kapcsolat a két cég között. Az ajánlat kidolgozásában  is sok segítséget kaptunk a projekttámogatás mellett, műszaki segítséget biztosított az Alphasonic, jó kondíciókat tett lehetővé és a kötött feltételű szállításra is megoldást kínált. Minden jól működött vállalkozásaink között, megfelelő volt a kommunikáció, zökkenőmentesen zajlott le minden a termékek Dockyard felé történő bemutatásától egészen az utógondozásig, kijelenthetem hogy jó volt végig a kapcsolat.

 

IMG_0410

 

Milyen előnye származott abból, hogy velünk együtt dolgozott?

A Vivotek termékekkel és Gyarmati Bálint szakértelmével és hozzá állásával az átlagostól messze jobb megoldást tudtunk prezentálni, amivel is az ügyfelek minden igényét sikerült lefedni. Más kameragyártókhoz képest szélesebb volt a kínálat, elképesztően jó megoldásokkal. Ez adott egy nagy helyzeti előnyt a Dockyardnál, a projekt elnyeréséhez.

 

Elégedett-e az eredménnyel, amit együtt értünk el?

Teljes mértékben. Már várjuk a következő együttműködést az Alphasoniccal!