A Platinet egy nemzetközi és gyorsan növekvő vállalat a fogyasztói elektronika, a tároló média, a vezeték nélküli technológiák, a mobil eszközök és a számítógép-kiegészítők területén. Rendkívül széles termékválasztékot kínál, például: a kiváló minőségű tabletek, okostelefonok valamint kompatibilis tartozékok piacán, Android termékvonalon. Sokoldalú termék kínálatuk része Bluetooth eszközök és kiegészítők, amivel a modern mobil és vezeték nélküli technológiákat támogatja. Ha szüksége van hangszórókra vagy fejhallgatókra, tápegységekre, flash meghajtókra, Blu-ray vagy CD, DVD lemezekre vagy más adathordozókra, billentyűzetre egerekre vagy bármely más számítógép, mobil, hálózati és autó kiegészítőkre, a Platinetet válassza! Termékpalettájában megtalálhatóak még a gamer székek, gamer kiegészítők, autós tartók, LED-es és más energiatakarékos izzók, izzólámpák és töltők, valamint kábelek, tápkábelek széles választéka.

Újdonságok és érdekességek a Platinet termékpalettájából:

Fejhallgató aktív zajszűrő technológiával

A Platinet bemutatta az új vezeték nélküli technológiával rendelkező fejhallgatóját FREESTYLE FH0928 néven. Az újdonságot egy vonzó ár és az aktív zajszűrő technológia jellemzi, amelynek feladata a környezetből érkező nem kívánt hangok csökkentése. Az FH0928 fejhallgató egy 250 mAh-es akkumulátorral van felszerelve, amely 8 órás folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé. Az aktív zajcsökkentő technológia elemzi a környezeti zajokat fejhallgatóházba helyezett mikrofon segítségével, majd generálja és reprodukálja a fordított jelet a fejhallgatóban rögzített hanghoz képest valós időben. A két hullám kioltja egymást így a zavaró jel is megszűnik.

Két akkumulátoros power bank készlet dokkolóállomással

Ha lemerül az okostelefonunk  akkumulátora és nincs nálunk töltő, akkor segítségünkre lesz a  powerbank. Sajnos, ezt az eszközt is tölteni szükséges. A Platinet PMPB5DB és a PMPB5DG készletek megoldják ezt a problémát! A Platinet PMPB5DB és a PMPB5DG készlet két tápegységből és egy dokkolóállomásból áll, amelyek lehetővé teszik számukra a töltést. Ez kényelmes mágneses csatlakozókkal történik, így nem számít, hogy a készülék melyik oldala kerül az állomásba. Szükség esetén minden energia bankot hagyományos módon lehet tölteni – microUSB csatlakozóval. Mindegyik powerbank 5000 mAh-os cellával van felszerelve, amely lehetővé teszi a 2.1 A áramú eszközök gyors feltöltését. A 10 000 mAh teljes kapacitása lehetővé teszi az okostelefon körülbelül 5 teljes feltöltését – az akkumulátor kapacitásától függően. Az akkumulátor töltöttségi szintjét esztétikus LED-ek jelzik.A készlet két különböző színben kapható!
A PMPB5DB modell esetében a powerbank és a dokkoló háza fekete, aranybetétekkel.
A PMPB5DG modellház szürke anyagból készült, fehér betéttel.

A Platinet termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.