Április 3-án rendeztük meg 2019-ben először az Exkluzív Üzleti Találkozót, amely hosszú múltra és még hosszabb résztvevői listára tekint vissza. Ezeken az eseményeken mindig igyekszünk a legjobbat kihozni a rendelkezésre álló délutánból, illetve a legjobb előadásokat felsorakoztatni a hallgatóságnak.

A rendezvényünket közel harminc vezető tisztelte meg jelenlétével, nekik adott elő elsőként Iványi Ildikó, aki a mai világban ismert bankolási szokásokról beszélt, valamint pedzegette azt, hogy a digitalizálódás következményeként miképpen változott meg a pénzügyekről való gondolkodás a 21. században.

Következőként olyan érdekes témát boncolgatott az Alphasonic Kft cégvezetője, Dimitrova Dessislava, hogy milyen szolgáltatásokat, intézkedés csomagokat kell ajánlania egyes cégeknek, ha meg szeretnék fogni a magasabb társadalmi rétegeket vagy a nagyobb vállalatokat. A prezentációban nemcsak feltárta a felmerülhető problémákat, hanem kézzelfogható megoldásokat is nyújtott rájuk.

Dintsér Andrea a kommunikációról adott elő, azon belül is az online és az offline kapcsolatfelvétel fontosságáról. A YourStory.hu vezetőjeként marketing, kommunikációs és tudásmenedzsment szolgáltatásokat nyújt multinacionális és középvállalatok számára, tehát a hallgatók első és gyakorlott kézből értesültek arról, miért is fontos a célzott, kiváló információcsere.

A fitness világbajnok, Tóth Cecília mesélt arról a közönségnek, hogy a világraszóló siker mögött mennyi kemény munka rejlik és hogyan sikerült a számára kitűzött célt elérnie.

Zárásképpen mutattuk be az esemény VIP vendégét, Iliászt, aki azzal vált híressé a magyar közéletben, hogy megnyerte a hatalmas kitartást igénylő Survivor műsorát. Iliász mesélt életében megjelenő kihívásokról, továbbá arról, hogy mi is kell a túléléshez, hogyan kell egy-egy nagyobb problémán, törésen átlendülnie az embernek.

Az előadások végeztével volt lehetőség arra, hogy a résztvevők beszélgessenek tapasztalataikról és átbeszéljék az előadáson elhangzottakat. Visszajelzésként azt sikerült leszűrnünk a tisztelt közönség véleményéből, hogy az eddig megtartott Találkozók közül ez sikerült a legjobban, az előadások színvonalasok, a kávé és az aprósütemény pedig ízletes volt.

Remélem, következő eseményünkön Önt is a résztvevők között láthatjuk viszont!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.