Cégünk

Cégünk több mint 20 éve van jelen a számítástechnikai piacon. Nem csak az informatikában, hanem a biztonságtechnika területén is kiemelkedő termékeket biztosítunk.
Olyan innovatív és speciális megoldásokat kínálunk partnereinknek, amelyekkel minden eddiginél költséghatékonyabban és környezetkímélőbben tudják megoldani a felmerülő problémákat.

 

Webshopunk mellett saját áruházat is üzemeltetünk Újpesten. Minden termékünk vásárlás előtt megtekinthető, sőt, legtöbbjük ki is próbálható. Ezt azért tesszük, mert fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink csak kifogástalan minőségű termékeket vásároljanak tőlünk, melyek valóban megfelelnek az igényeiknek. Áruházunkban működik a saját szervizünk is, ahová a meghibásodott eszközöket visszahozhatja javításra.

 

Alphasonic Áruház - Újpest

 

Küldetésünk

 

Mi, az Alphasonic Kft. munkatársai, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy magas minőségű, értékálló termékeket kínáljunk partnereink és azok ügyfelei számára. Piacvezető hazai számítástechnikai és biztonságtechnikai nagykereskedésként kitartóan segítjük a magyarországi cégek, szervezetek hatékony és költségkímélő működését.

 

Hiszünk benne – és eddigi ügyfeleink is ezt igazolják –, hogy olyan informatikai fejlesztéssel szolgálunk a vállalatok számára, mellyel úgy tudnak az informatikán keresztül költséget csökkenteni, hogy az nem megy a biztonság, megbízhatóság és a hatékony működés rovására.

 

Alapelvünk a hitelesség és a kiválóság! Folyamatosan törekszünk a hozzánk segítségért forduló partnereinknek olyan megoldást nyújtani, ami nem csak a jelenlegi, hanem az esetleges jövőbeli problémáktól is mentesíti. Célunk ügyfeleink problémájára személyre szabott megoldással szolgálni, legyen szó informatikáról vagy biztonságtechnikáról.

Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel az elkötelezettséggel több ezer céggel kiváló és hosszan tartó kapcsolatot sikerült kialakítanunk!

 

 dij_banner

 

 

 

 

Közösségi csatornáink, ahol találkozhat velünk:

 

facebook googleplus linkdin tumblr twitter youtube