Végezz előzetes testhő mérést fizikai érintkezés nélkül.

Fejlett algoritmusoknak és detektoroknak köszönhetően a nagyforgalmú helyeken automatizálhatod a bőrfelszíni hőmérést, akár több méteres távolságból.
Arcfelismerő funkcióval ellátott intelligens hőkamerákkal 1 másodpercenként akár több személy testhőmérsékletét is megmérheted. A testhőmérséklet mérő kamerák, akár 0,3 Celsius fokos pontossággal is képesek megmérni az ember bőrfelületének hőmérsékletét, így már hőemelkedés tünetére is képes automatikusan riasztani a testhőmérséklet mérő rendszer.

Hogy működik az automatizált testhőmérséklet mérés?

Minden anyag, aminek a hőmérséklete abszolút 0 fok felett van az egyfajta sugárzást bocsájt ki. A testhőmérséklet mérő kamera ezt a sugárzást képes észlelni 0,5 Celsius fok pontossággal. Ez a pontosság tovább növelhető egészen 0,3 Celsius fok pontosságig egy Black Bodynak nevezet eszközzel, amit a kamera látóterébe elhelyezve referencia pontként tud a testhő mérő kamera használni.

Miért jó a testhőmérséklet mérő kamera?

Mivel a vírusos fertőzések egyik fő tünete a láz, így könnyedén kiszűrhetők a hőemelkedés tünetével rendelkező személyek. Ezáltal csökkenthető a tovább fertőzés esélye.

  • Mivel a testhőmérséklet mérő kamera rendkívüli gyorsasággal képes dolgozni, így akár a személyforgalom lassítása nélkül is képes folyamatos méréseket és ellenőrzéseket végezni.
  • Több méteres távolságból emberi beavatkozás nélkül is képes üzemelni, így senkit sem kell a „veszély zónába” állítani.

* A testhőmérséklet mérő és lázszűrő rendszereket bőrfelszíni hőemelkedés kimutatására tervezték, hogy nagy személyforgalmú területeken gyors előzetes szűrést lehessen alkalmazni. A tényleges testhőmérséklet méréséhez másodlagos mérésre is szükség van klinikai mérőeszköz segítségével.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.