Grandstream – piacvezető kommunikációs megoldások

A Grandstream Networks Inc. 2002 óta van jelen a piacon és szolgálja ki a kis és középvállalkozásokat. Világszinten elismerté váltak minőségi, megbízható és innovatív megoldásaikról. Eszközeik csökkentik a kommunikációs költségeket, növelik a biztonságot és a dolgozók hatékonyságát.

A mozgás lehetősége a kommunikáció során egy óriási előrelépés minden hálózatalapú szolgáltatásban, ami előrelépést jelent az együttműködés és hatékonyság terén. Ezt a tényt támasztja alá a Grandstream év elején bemutatott DP szériája, mely egy közép és egy felsőkategóriás telefonból, valamint egy minden igényt kielégítő bázisállomásból áll. Ebben a cikkünkben a DP752 bázisállomást fogjuk bemutatni.

Egy bázisállomás, ami minden igényt kielégít

Legújabb eszközük a DP752 egy DECT VoIP szolgáltatáson alapuló bázisállomás, ami egyszerre akár 5 Grandstream telefonnal párosítható a DP7xx szériából. Hatótávolsága belterületen a DP722/DP720 készülékekkel elérheti az 50 métert, míg árnyékolás nélkül ez az érték akár 350 méterig megnövelhető, ezzel biztosítva a felhasználók számára a szabadságot a munkahelyükön és az otthonukban egyaránt. Egyidejűleg 10 SIP felhasználó konfigurálható rajta, valamint 5 telefonhívás bonyolítható le. Támogatja a 3 fős konferenciabeszélgetéseket, mely minden üzleti felhasználónak a hasznára válhat. Mindezek megvalósítására úgy képes, hogy közben a hangminőség kristálytiszta marad. Rendelkezik integrált PoE (Power-over-Ethernet) szolgáltatással, ami annyit jelent, hogy a működéséhez szükséges áramot Ethernet kábelen keresztül is képes megkapni. A készülék elején helyet kapott még három indikátor LED, amelyek a tápellátás, az internet és DECT kapcsolat meglétét jelzik, ezzel könnyebbé téve a felhasználó számára az esetleges hibaforrások kiszűrését. Esztétikus és letisztult megjelenésének, valamint méretbeli adottságainak köszönhetően közel bármilyen stílusú és méretű helyiségbe könnyen elhelyezhető.

Kiknek ajánljuk?

Amennyiben egy nem hely alapú szolgáltatással szeretnénk fejleszteni a vállalatunk kommunikációját, a DECT megoldást nyújtó Grandstream csomag egy tökéletes választás számunkra. Ez a teljes készlet elősegíti az információ zökkenőmentes, kiváló minőségű áramlását mindazok számára, akiknek a mindennapi feladataik megkövetelik a folyamatos mozgást és nem engedhetik meg, hogy minden telefonhíváshoz visszamenjek az asztalukhoz.

A Grandstream DECT VoIP Dect DP752 eszközei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában IDE KATTINTVA!

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.