Rendszámolvasó szoftverek széles kínálatával ajánl számos, a biztonságérzetet megerősítő megoldásokat az Alphasonic Kft. Ebből a palettából mutatunk be népszerű termékeket.

EasyPlate

Egy VIVOTEK kamerákon futó rendszámolvasó applikáció, amelynek előnye, hogy nem igényel külön PC-alapú felismerő szoftvert.
A rendszer önállóan értelmezi és rögzíti a rendszámtáblák jelzését, kezeli a sorompót a kamerák digitális ki- és bemenetelei révén. Http és socket-alapon, FTP-re kapcsolódva juttatja el az adatokat más rendszereknek és küld e-mailben figyelmeztetéseket. További előnye, hogy adatbázisa manuálisan szerkeszthető és külső állományból is importálhatók fontos információk.
Az EasyPlate a több ki- és bejárattal rendelkező parkolókat is figyelemmel kíséri: a hálózatba kötött kamerák egymással is kommunikálnak, így minden eszköz eltárolja, hogy mely rendszámok gépjárművei tartózkodnak a parkolóban, és melyek távoztak már.


Az EasyPlate megoldás további előnyei:

 • A programot Magyarországon fejlesztik, hazai a termék támogatása, így rugalmasan kezelik a speciális igények kiszolgálását.
 • A rendszer naplózza a ki- és belépéseket: így lehetséges az időpont, a rendszám vagy a rendszámrészlet alapján történő keresés.
 • Statisztikák szűrhetők le a ki- és a bemenő forgalomról, és a megfigyelt területen tartózkodó járművekről.
 • Lehetőség van a rendszer moduljainak szeparált licenszelésére, így vevőként Ön valóban csak azokért a funkciókért fizet, amelyekre ténylegesen szüksége van.
 • Magyar terméktámogatásnak és fejlesztésnek köszönhetően képesek vagyunk rendkívül rugalmasan kezelni a speciális projekt igényeket.
 • Az alkalmazás lehetővé teszi a naplóban történő keresést időpont, rendszám vagy rendszámrészlet alapján, illetve képes statisztikákat készíteni a be és a kimenő forgalomról, vagy az éppen a területen tartózkodó járművek számáról.
 • A moduláris licenszelésnek köszönhetően csak azokért a funkciókért kell fizetnie, amelyekre valóban szüksége van.

Sigmoid LPR beléptetés

Parkolóházak, mélygarázsok és zárt parkolók gépjárműforgalmának megfigyelésére, szabályozására és a parkolási díj kiszámítására ajánljuk ezt a rendszert. Működése teljes mértékben automatikus: a be- és kijáratnál elhelyezett kamerák előtt megálló járművek rendszámát a központi szerver leolvassa, majd értékeli, és a megfelelő értékek esetén a sorompót is nyitja.

A Sigmoid rendszer előnyei:

 • Az analóg és az IP-kamerákat is hatékonyan kezeli, akár vegyesen is.
 • Tág határok között, akár sorompónként eltérően szabhatók meg a nyitási feltételek.
 • A legegyszerűbb mód: a sorompó minden helybe érkező jármű előtt felnyílik és a rendszámfelismerés csupán a naplózási célokat szolgálja.
 • Lehetőség van valamennyi jármű beengedésére, majd a kiengedést a parkolási díj megfizetéséhez kötni, ez bonyolítható egy többszintes parancssorozattal: bizonyos feltételek teljesülése esetén vannak szabadon mozgó járművek, míg mások távozását fizetéshez kötik.

A rendszer fényképpel és adatokkal együtt eltárolja naplójában a felismert rendszámokat. Ezek később listázhatók, kereshetők, összetett feltételek szerint szűrhetők és a későbbi statisztikai elemzések alapjául szolgálnak. Az eltárolt napló kinyomtatható vagy szöveges adatfájlként is elmenthető.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.