Az Alphasonic kínálatában több szoftver fejlesztő cég különböző megoldásaival tudunk szolgálni, hogy minden igény számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.

EasyPlate

Az alkalmazás előnye, hogy nem igényel költséges PC alapú rendszámfelismerő szoftvert, mert a rendszámolvasó alkalmazás a kamerákban fut.
Képes önállóan felismerni és rögzíteni a rendszámtáblákat, valamint sorompót és hurkot is kezel a kamerák digitális ki- és bemenetein keresztül. Lehetőség van átadni az adatokat más rendszereknek http és socket alapon, illetve feltölteni FTP-re, vagy e-mail figyelmeztetést küldeni. Az adatbázis manuálisan is szerkeszthető, de külső adatbázis importálására is van lehetőség.

Képes több Ki-Be járattal rendelkező parkolók vezérlésére, mivel a hálózatba kötött kamerák kommunikálnak egymással, így minden kamera tudja, hogy melyik rendszám van kint vagy bent a parkolóban.

  • Magyar terméktámogatásnak és fejlesztésnek köszönhetően képesek vagyunk rendkívül rugalmasan kezelni a speciális projekt igényeket.
  • Az alkalmazás lehetővé teszi a naplóban történő keresést időpont, rendszám vagy rendszámrészlet alapján, illetve képes statisztikákat készíteni a be és a kimenő forgalomról, vagy az éppen a területen tartózkodó járművek számáról.
  • A moduláris licenszelésnek köszönhetően csak azokért a funkciókért kell fizetnie, amelyekre valóban szüksége van.

Sigmoid LPR beléptető

A Sigmoid LPR BELÉPTETŐ® rendszer parkolóházak, mélygarázsok és zárt parkolók gépjárműforgalmának a szabályozására, naplózására és az esetleges parkolási díj kiszámítására használható. Működése teljesen automatikus; a parkoló be- és kijáratainál elhelyezett kamerák előtt megálló gépjárművek rendszámát a központban elhelyezett szerver leolvassa és értékeli, és a megfelelő feltételek fennállása esetén a sorompót kinyitja.
A rendszer analóg és IP kamerákat is tud kezelni, akár vegyesen is.


A sorompók nyitási feltételeit tág határok között lehet beállítani, akár sorompónként eltérő módon is. Legegyszerűbb esetben minden odaérkező járműnek nyílhat a sorompó, és csupán naplózási célokat szolgál a rendszámfelismerés. Más beállításban minden járművet beengedhet, de kifelé csak fizetés után nyílik a sorompó. Olyan beállítás is lehetséges, hogy bizonyos járművek szabadon mozoghatnak, míg a többiek csak fizetés után távozhatnak. Esetleg mindez kombinálva adott időpontok közötti belépési és távozási lehetőségekkel.

A program minden felismert rendszámot a hozzá tartozó képpel és adatokkal együtt a naplójában eltárol. Ezeket később ki lehet listázni, kereshetünk benne, többféle feltétel szerint szűrhetjük és többféle statisztikát is készíthetünk az adatokból. A naplót vagy annak tetszőleges részletét kinyomtathatjuk, vagy szöveges adatfájlként elmenthetjük.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.