A határozatlan ideig elhúzódó karantén és a küszöbön álló gazdasági válság, miatt egyre több emberben merül fel a kérdés, hogy hogyan fog a válság hatni a közbiztonságra. Köztudott, hogy minden válság a bűnözés növekedéséhez vezet. Egyre több iroda, apartman és üzlethelyiség marad felügyelet nélkül minden nap, ezzel is növelve a bűnözök potenciális célpontjainak listáját.

Védje az ingatlanát a külső behatolás ellen

A középkori megoldások jók, de vannak már esztétikusabb és modernebb eszközök a szögesdróttal ellátott kerítésnél, a lelakatolható redőnynél és az páncélozott ajtónál.

A legerősebb fizikai védelmek sem fogják visszatartani a betörőket esetleg, csak megnyújtják a betörésre szánt időt. A megfelelő védelemért a megerősített fizikai védelmet mindenképp ki kell egészíteni egy riasztó rendszerrel, ami képes elriasztani a betörőket és értesíteni tudja a megfelelő személyeket.

Természetesen a riasztórendszer távfelügyletét érdemes egy biztonsági szolgálatra bízni, aki szükség esetén személyesen ellenőrzi az ingatlant. Kiszállás esetén a reakció idő a legfontosabb tényező az ilyen esetekben, mivel a betörőnek, csak annyi ideje van a „munkáját” elvégezni, amíg a biztonsági szolgálat ki nem érkezik a helyszínre.

Mi történik éjszaka

Az előbb leírtak a betörések mintapéldája, amikor senki nincs az ingatlanban vagy az ingatlan közelében, így ebben az esetben csak a távfelügyeleti biztonsági szolgálat segítségére számíthatunk.

De, hogyan védjünk egy lakóingatlant éjszaka, amíg alszunk?
Éjszakai üzemmód segítségével nyugodtan aludhatunk az AJAX riasztórendszer használatával. Éjszakai üzemmódban részlegesen aktiválhatjuk eszközeinket, így szabadon mozoghatunk a hálószobákban, konyhában, mosdóban, míg a kültéri mozgás érzékelők vagy behatolásjelző eszközök készenlétben állnak.

Pánik gomb

A Pánikgomb segítségével bármikor aktiválhatjuk a szirénákat, ha furcsa neszt, különös zajt hallottunk, vagy csak nem érezzük magunkat biztonságban. A sziréna erőteljes hangját hallva valószínű, hogy az illetéktelen behatolók elmenekülnek a helyszínről. Illetve ezzel egyidejűleg a távfelügyeleti biztonsági szolgálat is kiszál a védett ingatlanhoz, így garantálva annak teljes biztonságát.

Mi az Alphasonic Kft. szeretnénk hozzá járulni a biztonságos társadalom fenntartásához azzal, hogy könnyebben elérhetővé tesszük az AJAX riasztó rendszerünket, ezért mostantól 2020. Május 15-ig 4db tetszőleges AJAX érzékelő vásárlása esetén az AJAX HUB-ot nettó 24.990 Ft +áfa áron promóciós áron adjuk partnereinknek.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.