Mint már sok helyről hallhatták, legtöbbünk élete, legalábbis ideiglenesen, nagy átalakuláson megy át. Mindennapjaink meg fognak változni, és teljesen általános teendők, mint a munkába menés, maga a munka, de akár a kikapcsolódás is teljesen új módszerrel fognak működni.

A szituáció miatt fellépő hirtelen igényeket kiszolgálandó az alábbi termékeket ajánljuk figyelmükbe:

A Home Office, illetve az egyelőre átmeneti, később egyre inkább elterjedő digitális oktatás számos új igényt vet fel, illetve sokan nincsenek felkészülve arra, hogy otthonról dolgozzanak, vagy tanuljanak.

Az egyik legfontosabb természetesen a kifogástalan internetkapcsolat. Bár a legtöbb otthoni modem már router is egyben, ez nem feltétlenül garantálja a megfelelő jelerősséget. Akár külön router beszerzéséről, akár hozzáférési pont (Access Point-AP) külön felszereléséről, akár vezetékes kapcsolat létrehozásáról a modemtől a számítógépig/laptopig, termékeink a megnövekedett igényeket is megfelelően kiszolgálják.

Ha a napunk nagy részét otthon ülve töltjük, nem mindegy, hogy mi vesz körül minket. Fontos, hogy kényelmes, és jól használható legyen a billentyűzet, érdemes kipárnázott egérpadot használni, egy minőségi egérrel, és nem utolsó, hogy megfelelő széken üljünk. Webáruházunkban ezekre is talál megoldást.

(Tipp: Az ún. „gaming”, vagy „gamer” kiegészítők ugyan nem ezzel a céllal készültek, de pontosan ezekre az igényekre lettek tervezve: Hosszú ideig kényelmes használatot biztosítanak, strapabíróak és ergonomikusak.)

Leggyakoribb probléma, hogy az otthoni „infrastruktúra” nincs felkészülve a megnövekedett eszközök számára. Azaz nem tudjuk csatlakoztatni se a laptopot, se az egyéb hazavitt készülékeket, illetve a laptopon is lehet kevesebb port a szükségesnél. Kifejezetten erre a problémára készülünk egyedi megoldásokkal.

Nincs annál idegesítőbb, amikor a csatlakozás nem megfelelő, mert másfajta csatolófelületek vannak. USB-A, USB-C, HDMI, Displayport, VGA… Nehéz ennyiféle szabvány között kiigazodni. Jó hírünk, hogy mi kitűnően ismerjük ezeket, és mindenre tudjuk a megfelelő megoldást.

Akár a munkáról, akár tanulásról van szó, kiemelt fontosságú a távoli kommunikáció-ennek lényegességét nem lehet túlbecsülni. Erre a legelterjedtebb megoldás egy headset, bár vannak, akik ragaszkodnak a hagyományos asztali mikrofon-hangszóró kialakításhoz. Akármelyik táborról legyen szó, a hangminőségnek tisztának és jól érthetőnek kell lennie. Tippünk itt is érvényes, a gamer headsetek arra lettek kifejlesztve, hogy a külvilág zaját kizárják, elősegítsék a tökéletes kommunikációt, és kényelmes legyen őket viselni.

A legelterjedtebb eszköz a munkára még mindig a laptop, viszont itt arra is kell figyelni, hogy megfelelő legyen a hűtése, mivel egy átlagos irodában nem feltétlenül van olyan meleg, mint egy átlagos lakásban, illetve fontos, hogy az áramellátása is megfelelően biztosított legyen, mivel ha a töltőkábel elhasználódik, megszakad, csak az akkumulátorra tudunk szorítkozni. Legjobb, ha mindenre fel vagyunk készülve, ehhez nyújtanak termékeink segítséget.

A home office egyik kevéssé ismert árnyoldala, hogy a munka végeztével nem tudjuk fizikailag otthagyni a munkakörnyezetet, és így nem érezzük úgy, hogy lezártuk a munkát. Folyamatosan ott marad fejben, nem tudunk elvonatkoztatni. Emiatt sokkal fontosabb, hogy magunkra szánjunk egy kis időt, kapcsolódjunk ki, ha nem akarunk kimozdulni otthonról, akkor akár egy filmmel, zenehallgatással, vagy bármivel ami elszakít minket a munka monotonitásától. Próbálunk ebben is minél több lehetőséget nyújtani.

Jelen helyzetben a korábbinál sokkal nagyobb szerepet kap a higénia, és ez nem feltétlenül rossz dolog, mert így azoknak az embereknek is előtérbe kerül a fontossága, akik idáig vajmi keveset foglalkoztak vele. A probléma náluk nem a fertőződés, mivel nagy valószínűséggel az immunrendszerük eléggé „edzett” ahhoz, hogy átvészelje a vírust, de általuk tovább terjedhet a fertőzés, és így a védekezés esélyét vonják meg azoktól, akiknek ez fontos lenne. Figyeljünk oda egymásra, és tartsuk szem előtt a legfontosabb higéniai szempontokat! A mobiltelefonra is kevesen gondolnak, pedig többször van kézben, mint bármi más, és a legritkább esetben van tisztítva. Mi erre is fel vagyunk készülve.

Akcióink tekintetében többekkel ellentétben nem arra törekedtünk, hogy a szükséges termékek minél drágábbak legyenek, hanem arra, hogy az Önök helyzetét a legjobban tudjuk megoldani. Ezért az említett termékkategóriákból mind található akciós termék.

Az Alphasonic így próbál Önöknek segíteni ebben a rendkívüli helyzetben, de amennyiben feltétlenül szüksége lenne valamilyen termékre, amit nálunk nem lát, illetve a családi kasszából nehezen tudja kihozni a hirtelen szükséges termékek árát, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot! Ígérjük, segíteni fogunk Önnek is!

A termékek megtekintéséért látogasson el az Alphasonic Kft, webáruházában: http://aruhaz.alphasonic.hu/

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.