A QSAN XS1200 sorozat a legköltséghatékonyabb SAN tárolórendszer az SMB-piac számára. Ez egy tökéletes megoldás a megfigyelés, a biztonsági mentés és a katasztrófa utáni helyreállítás alkalmazására kis- és középvállalkozások számára, amely csökkentheti a beruházásokat és ugyanakkor maximális hatékonyságot is eredményez.

Snapshot (QSnap) – Egyszerű és praktikus időgép

A QSnap a legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz a zsarolóvírusok, véletlen fájl törlés, vagy fájlmódosítás, illetve instabil rendszer hardver ellen, amelyet nem megfelelő I / O kábel-kapcsolat, vagy mondjuk, instabil tápegység stb. okozhat.

Local Volume Clone (QClone) – Készítsem egy másolatot és védje meg magát


A QClone egy kötet másolatának elkészítésére szolgál ugyanabban a házban. A kezelési rugalmasság érdekében manuális és ütemezett feladatok érhetők el. Ha a forráskötet hibás, az informatikai vezetők gyorsan átválthatnak a klónozott kötetre és azonnal folytathatják az adatszolgáltatásokat.

Remote Replication (QReplica) – Megakadályozza az elsődleges webhely hibáját

A QReplica 2.0 számos nagyteljesítményű funkcióval rendelkezik, beleértve a korlátlan sávszélességet, a forgalom alakítását és a replikációs feladatonkénti több kapcsolatot. Ez a legköltséghatékonyabb és leghatékonyabb módja a távoli adatmentés elvégzésének.


Távoli replikáció forgalomszabályozással


Forgalomszabályozás a QReplica által használt csúcsforgalomban alkalmazott hálózati sávszélesség kezelésére, hogy meghagyja a hálózati sávszélességet a kritikus tranzakciók számára.

Helyi kötet klón + Távoli replikáció


A lényeges távoli replikációs (például 60 TB) feladatok kezeléséhez a QReplica 2.0 lehetővé teszi a helyi klónfeladat átalakítását távoli replikációs feladattá.

A Qsan 1200-as sorozatát megtekintheti az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2meqXVp

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.