Képzeljen el egy olyan rendszert, amelynél már nincs szükség rá, hogy biztonsági őr figyeljen minden kamerát, monitort vagy érzékelőt, a rendellenes viselkedés észlelése vagy esemény bekövetkezése esetén történő beavatkozás érdekében.

Képzeljen el egy olyan platformot, amely integrálja az összes biztonsági és üzleti rendszerét – a tűz- és vízérzékelőktől a belépőkártyákon át az infravörös érzékelőkig.

Képzeljen el egy olyan rendszert, amely elég intelligens ahhoz, hogy értelmezze az embereket, akciókat, eseményeket, és ha szükséges, végrehajtja a gyors, automatikus műveleteket. Egy olyan rendszer, amely segíti az alkalmazottakat a csalások, a vandalizmus, a balesetek és az egyéb ilyen jellegű események számának csökkentésében, és segít hatékonyabbá, éberebbé válni ezek megelőzéséhez.

Képzelje el mindezt … rendkívüli egyszerűséggel, rugalmassággal és méretezhetőséggel.

 

Mi az Axxon Intellect Enterprise?

Az Axxon Intellect Enterprise egy rendkívül fejlett, osztott fizikai biztonsági információkezelő (PSIM) szoftverplatform, amely egyetlen környezetben ötvözi az intelligens videoanalitikai, az univerzális IP-kapcsolati és az eseményvezérelt automatizálási képességeket.

Az Axxon Intellect Enterprise célja, hogy a korábbinál magasabb szintű biztonságot nyújtson vállalkozásának – kevesebb költséggel és kevesebb erőfeszítéssel.

Az Axxon Intellect Enterprise PSIM szoftverplatformja sikeresen megadja ezeket az eredményeket, mert beépített intelligenciával rendelkezik az események felismerésére és azok megfelelő kezelésére. Ezenkívül képessé teszi az információk desztillálására és bemutatására az intelligens, időben történő döntéshozatal támogatása érdekében. Ezt úgy érheti el, hogy az eszközök és rendszerek sokféle adatait összesíti, az adatokat, intelligensebb módon elemzi őket, és automatizálja azokat a folyamatokat, amelyeket eddig még soha nem lehetett.

Mivel objektum-orientált architektúrára épül, a szoftvert könnyű telepíteni, használni és kezelni, így könnyen méretezhető, hogy megfeleljen a változó követelményeknek. Rendkívül rugalmas, így az összes szükséges funkciót és képességet megkapja anélkül, hogy nem kívánt szolgáltatásokért is fizetne.

Mivel az Axxon Intellect Enterprise egy integrált IP-alapú platform, növeli a meglévő rendszerek értékét, és elkerüli a régi rendszerek cseréjének költségeit és erőfeszítéseit. Ennek eredményeként egyidejűleg nagybb védelmet biztosít az embereknek és a létesítményeknek, megakadályozhatja az eszközveszteségeket és károsodásokat, és javíthatja az üzleti hatékonyságot.

“Az Axxon Intellect Enterprise a funkcionalitással és a könnyű felhasználhatósággal söpri le versenytársait. A legjobb rész számunkra? Független szoftvergyátróként versenyelőnyt szerezhetünk azzal, hogy elősegítjük saját hozzáadott értékünket.”

— Alim Sizov, “SVS-Proekt”, Moscow (Axxon partner)

Axxon’s Intellect Enterprise kulcs jellemzők

Fedezze fel azokat a funkciókat, amelyek miatt ez az innovatív technológiai platform annyira figyelemre méltó és praktikus!

Az Axxon Intellect Enterprise:

• Univerzális. Az Axxon Intellect egyetlen biztonsági alkalmazást, rendszert és eszközt integrál egyazon környezetbe, beleértve az új IP-alapú rendszereket és a régi szoftvert.

• Egyszerű és rugalmas. Az Axxon Intellect rendkívül egyszerűen telepíthető, könnyen kezelhető és felügyelhető.

• Skálázható. Az Axxon Intellect könnyen adaptálható a növekvő üzleti igényekhez mérten. A rendszer integrált architektúrája lehetővé teszi bármilyen típusú digitális rendszer vagy hardver csatlakoztatását, függetlenül az adott eszköz típusától, a gyártótól vagy a műszaki jellemzőktől.

• Intelligens. Az adatok és események intelligens értelmezése, bármilyen biztonsági helyzet gyors, automatikus reagálásával kombinálva, nagyobb megbízhatóságot nyújt.

• Költséghatékony. Az Axxon Intellect egy integrált, szolgáltatásokban gazdag megoldás, amely jobb teljesítményt, nagyobb stabilitást és versenyképesebb árakat kínál.

• Moduláris és ipar-orientált. Az Axxon Intellect funkcionális moduljai, mint például a POS, az arcfelismerés és a rendszámfelismerés, készen állnak arra, hogy gyorsan, egyszerűen és hatékonyan oldják meg az üzleti és biztonsági kihívásokat.

• Megbízható és nagy teljesítményű. Az Axxon Intellect biztosítja, hogy a minőséget és a teljesítményt soha ne kelljen feláldoznia, még akkor sem, ha több tízezer kamera van egy hálózaton belül vagy ha nehezek a körülmények.

Az Axxon Intellect Enterprise Univerzális

Javítani szeretné biztonságát és üzleti rendszereit, de nem akar plusz időt, költségeket áldozni vagy frusztrációt egy új, vállalati szintű rendszer bevezetésével? Vagy aggódik amiatt, hogy meg kell őriznie a meglévő rendszereit, és így több pénzt költeni az újra?

A válasz az univerzális csatlakoztathatóság.

Egységes biztonság-felügyeleti rendszerként az Axxon Intellect Enterprise egyetlen környezetbe integrálja a biztonsági alkalmazásokat, rendszereket és eszközöket, beleértve az új IP-alapú rendszereket és a régi szoftvert is. Mivel egy nyílt architektúrán alapszik, amely lehetővé teszi a valódi interoperabilitást, az Axxon Intellect Enterprise lehetővé teszi a biztonsági és videókezelő rendszerek összekapcsolását az üzleti alkalmazásokkal, így növelheti meglévő IT infrastruktúrájának értékét és potenciálját.

Az Axxon Intellect Enterprise univerzális csatlakoztathatósága azt is jelenti, hogy nem számít, hol tartózkodik, akár otthon, akár üzleti úton van, használhatja a kiválasztott kommunikációs csatornát (telefon, internet, helyi hálózat, mobil vagy műholdas kommunikáció), hogy video- és audioinformációkat hívjon le a kamerákból, kezelje a biztonsági eszközöket, jelentéseket fogadjon, és beállítsa vagy újraprogramozza a rendszer működési funkcióit.

Teljes mértékben integrált biztonsági és üzleti menedzsment rendszer létrehozásához az Axxon Intellect Enterprise a következőkhöz csatlakoztatható:

Épület automatizálási rendszerek (tűzjelzők, felvonók, sprinkler rendszerek, fűtő- / légkondicionáló berendezések, világítás és így tovább)

• CRM rendszer

• HR rendszer

• BI rendszer

• Nyomkövető rendszer (elemek nyomon követése, személyhívók / csipogók)

• Közlekedési rendszer (garázs / parkoló bejárat)

• Videómegfigyelő rendszer

• Hangfelvevő rendszer

• Beléptetőrendszer

• Időmérő rendszer

• Minőség-ellenőrző rendszer

• Zseb-PC / PDA vagy mobiltelefon

és sok más!

A lehetőségek száma végtelen!


Tekintse meg Axxonsoft termékeinket Webáruházunkban!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.