Az AJAX Hub 2 használatával nem kell többé folyamatosan a kamera felvételeket bámulnia ahhoz, hogy megtudja mi váltotta ki a riasztást.

A Hub 2 riasztja Önt betörés, tűz és árvíz esetén.
Az elődjével ellentétben a riasztási értesítések mellett, animált képsorozatot is képes küldeni a MotionCam mozgásérzékelők segítségével.

A Wings rádió protokollnak, a beépített akkumulátornak és a két SIM kártyafoglalatnak köszönhetően a Hub 2 független az őrzött terület infrastruktúrájától. Folyamatosan őrzi a családot, az értékeket és az ingatlant, akkor is, ha megszűnik az áram vagy az internet szolgáltatás.

Biztonság minden szinten

A Hub 2 egy felügyeleti eszköz a biztonságos otthonok, irodák és üzletek számára. A Hub 2 akár 100 Ajax érzékelőt és eszközt képes kezelni akár 2000 méteres távolságból is. A ReX range extenderrel, akár 16 km2-re növelhető a Hub 2 lefedettségi területe.

Mindig kapcsolatban

Az új Hub 2 három csatornán keresztül kommunikál a felhasználóval és a távfelügyeleti szolgáltatókkal. A Hub 2 Ethernet csatlakozóval és a két SIM kártyafoglalattal van felszerelve, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy két különböző GSM szolgáltató kiválasztásával javítsák a kommunikáció stabilitását. A kommunikációs csatornák közötti azonnali váltásnak köszönhetően a Hub 2 garantáltan képes az animált képeket és a riasztásokat továbbítani instabil internet kapcsolat esetén is.

Soha nem hagyja abba a tanulást

Az Ajax Hub 2 szolgáltatásai folyamatosan bővülnek az OS Malevich operációs rendszer gyakori frissítéseivel. A Hub 2 jövőbeni fejlesztésének biztosítása érdekében megnövelt ROM, RAM és processzor teljesítménnyel rendelkezik.

Az Ajax termékeit megtekintheti az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2MigEJg

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.