A lehetőségek megvannak, hogy nagyvállalati tervei legyenek, amelyek magukban foglalhatják a jelenlegi irodáin túlmutató növekedést, talán még a meglévő regionális határokon is túl.

A jövőt szem előtt tartva a ma alkalmazott biztonsági rendszereknek méretezhetőnek kell lenniük, így ez a termék könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez, ahogy vállalkozása növekszik és változik.

Szoftverfejlesztőink ezt vették figyelembe, amikor létrehozták az Axxon Intellect Enterprise-t egy olyan platformon, amelyet ugyanolyan alkalmasnak tartottak a kis, mint a nagyméretű szervezetek esetében. Valójában a platform már bizonyított nagy volumenű telepítésekben, mint például a moszkvai SafeCity projekt, ahol több mint 25 000 kamerát kezelnek egy rendszerben.

Az Axxon Intellect Enterprise moduláris jellege és rugalmassága azt jelenti, hogy Ön olyan rendszert kap, amely könnyen lépést tart üzleti vállalkozása növekedésével. Az osztott architektúra miatt a rendszer nem függ az eszköz fizikai elhelyezkedésétől, az objektumok a rendszermaghoz kapcsolódnak, és hatékonyan működnek együtt egyazon hálózaton keresztül. Ennek eredményeként a rendszer könnyen bővíthető – ahogy vállalkozása eléri a növekedés új szintjét, a kezdeti beruházásokra támaszkodhat anélkül, hogy a változó rendszerek frusztrációt vagy pénzügyi stresszt okoznának Önnek. Ráadásul a rendszer integrált architektúrája miatt bármilyen típusú digitális rendszert vagy hardvert csatlakoztathat hozzá, függetlenül az adott eszköz típusától, a gyártótól, a műszaki jellemzőktől vagy a topológiától.

Ahogy a vállalat földrajzilag bővül, az Axxon Intellect Enterprise lehetővé teszi, hogy lépést tartson a folyamattal, így bármilyen helyről csatlakozhat és vezérelheti rendszereit, a képminőség, a sávszélesség és a használhatóság feláldozása nélkül.

Az Axxon Intellect Enterprise intelligens

A különbség a szokásos videómegfigyelés és az intelligens videó biztonsági rendszer között az, hogy Ön az adatok felhasználásával értelmes, hatékony eredményeket kaphat, szemben az adatok egyszerű rögzítésének módjával.

Az Axxon Intellect Enterprise valódi intelligenciát hoz a videómegfigyelésbe. Az adatok és események okos értelmezése, bármilyen biztonsági helyzet gyors, automatikus reagálásával kombinálva azt jelenti, hogy Ön magasabb, megbízhatóbb biztonsági szintet érhet el vállalkozása számára.

A platform beépített intelligens videoelemzése felismeri az eseményeket, amikor azok bekövetkeznek, így gyorsan és megfelelően reagálnak. Sőt, a platform képessé teszi az információk desztillálására és bemutatására az okos, időben történő döntéshozatal támogatása érdekében. Ezt úgy érheti el, hogy az eszközök sokféle típusából és rendszeréből összegyűjti az adatokat, logikusabb módon elemzi az adatokat, és automatizálja azokat a folyamatokat, amelyre korábban nem volt lehetőség.

Ezen szolgáltatások kombinálása egyazon rendszerben lehetővé teszi a lopások, csalások és biztonsági események hatékonyabb megelőzését kevesebb költséggel és erőfeszítéssel.

Az Axxon Intellect Enterprise költséghatékony

Amikor Ön azt akarja, hogy ezen a területen biztonsági szempontból a legjobb legyen. De szüksége van olyan megoldásokra is, amelyek megfelelnek a költségvetésének.

Más megoldásokhoz képest az Axxon Intellect Enterprise a legjobb ár-érték arányt nyújtja vállalkozása számára. Az Axxon Intellect Enterprise egy integrált, szolgáltatásokban gazdag megoldás, amely jobb teljesítményt, nagyobb megbízhatóságot és minden szükséges képességet biztosít, de versenyképesebb áron.

Az Axxon Intellect Enterprise használatával a költségek visszaszorításához nem kell feláldoznia a minőséget vagy a teljesítményt: például az alapárú modellel elérhető a beléptetőrendszer integrációja és az analitika. Sőt, az Axxon Intellect Enterprise zökkenőmentesen integrálódik a legújabb szoftver- és IP-alapú rendszerekhez, valamint meglévő rendszeréhez, így nem kell lecserélnie a már meglévőt.

Természetesen egy megoldásnak nem csak a rövid távú költségeit kell figyelembe vennie, hanem azt is tudnia kell, hogy ez hosszú távon csökkenteni fogja a kiadásait. Mivel az Axxon Intellect Enterprise moduláris és skálázható, adaptálódik a szervezet növekedésével. Most nem csak jobb árat kap; a teljes üzemeltetési költsége is alacsonyabb lesz.

Kattintson ide és lépjen kapcsolatba az Axxon képviselőjével, hogy megtudja, hogyan felel meg az Axxon Intellect Enterprise az Ön igényeinek.

 

Az Axxon Intellect Enterprise moduláris és ipar-orientált

Teljesítse be az iparral kapcsolatos igényeit komplikáció, időköltség vagy erőfeszítés nélkül. Lehetetlennek hangzik? Az Axxon Intellect Enterprise az Ön specifikációi alapján került kialakításra, és lehetővé teszi, hogy pontosan azt végezze el, amit kívánt – könnyebben és gyorsabban.

A dobozban lévő vertikális és horizontális moduljainkat és pontmegoldásainkat alapvető technológiai platformunkkal való együttműködésre építjük fel, amely készen áll arra, hogy gyorsan, egyszerűen és hatékonyan megoldja az egyes üzleti és biztonsági kihívásokat.

Funkcionális moduljaink, mint például a POS, az arcfelismerés és a rendszámfelismerés, valamint olyan figyelemre méltó pontmegoldásaink, mint a kivételes digitális videómegfigyelő rendszer, a digitális videófelvevők és a hálózati videószerverek, mind úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen integrálódjanak az Axxon Intellect Enterprise-hoz, alacsonyabb üzemeltetési költséggel megkönnyítve a speciális üzleti és biztonsági igények kiszolgálását.

A modulok bármilyen számítógépen futtathatók és hálózaton keresztül csatlakoztathatók a rendszermaghoz, így teljes megoldást nyújtanak a távoli üzemeltetéshez, vezérléshez és felügyelethez. Megszerezheti az adott iparághoz és vállalkozáshoz szükséges képességeket, és könnyedén kibővítheti és a funkciókat a kívánt módon adhatja hozzá rendszeréhez. Az univerzális hardver és szoftver egyszerűvé és megfizethetővé teszi az újbóli konfigurálást és a bővítést.

 

Az Axxon Intellect Enterprise megbízható és nagy teljesítményű

 

Az emberek, a vagyon és az eszközök fontosak az Ön számára, és megtesz mindent, hogy megvédje őket. Nem engedhet meg magának olyan biztonsági rendszert, amely cserben hagyhatja. De hogyan lehet biztos abban, hogy a választott rendszer olyan rendszer, amelyben megbízhat?

Az Axxon Intellect Enterprise a biztonsági megoldások legnagyobb teljesítményét és megbízhatóságát nyújtja Önnek. Az Axxon Intellect Enterprise biztosítja, hogy a minőség és a teljesítmény soha ne essen áldozatul még olyan létesítményekben sem, amelyek több tízezer kamerát tartalmaznak egy hálózaton, vagy ahol nehéz körülmények adódnak (például gyenge megvilágítás vagy zord időjárás).

A Motion Wavelet tömörítési algoritmus és a video adatátviteli technológiák kiváló minőségű képátvitelt tesznek lehetővé alacsony sávszélesség mellett is. A P2P architektúra további gyors és megbízható adatátadást és adatfeldolgozást biztosít. A rendszer osztott architektúrája miatt bármilyen helyről csatlakoztathatja és vezérelheti integrált rendszereit és eszközeit, a képminőség, a sávszélesség és a használhatóság feláldozása nélkül. Ezenkívül a rendszer nem korlátozza a felhasználók számát, így annyi felhasználót adhat rendszeréhez, amennyire szüksége van. Ennek eredményeként kap egy megbízható, nagy teljesítményű megoldást, amely minden gond nélkül elvégzi azt, amire szüksége van.

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.