A legmegbízhatóbb vállalati tároló megoldás

A QSAN Storage Manager 3.0 (QSM 3.0) egy NAS operációs rendszer, amelyet kifejezetten a QSAN XCubeNAS sorozathoz fejlesztettek ki. A QSM magja a Linux kernel és a házon belüli finomhangolású 128 bites ZFS filerendszer. A ZFS nagy skálázhatósággal rendelkezik, valamint könnyen kezelhető, az adatok integritásának fenntartása mellett. A QSM 3.0 nem csak a ZFS lenyűgöző natív tulajdonságait örököli, azonban hatalmas tárolási tulajdonságai biztosítják a tartós, megbízható tároláskezelést, az adatok sérülése elleni védelmet, a zavartalan kapacitásbővítést, számos adat integritási mechanizmust, a pool és a lemez titkosítási védelmét, a korlátlan pillanatképeket és nem utolsó sorban a korlátlan számú klón-t.

A legbiztonságosabb adatvédelem

A pillanatfelvétel rögzíti a megosztott mappák és az iSCSI LUN fájlok állapotát, ahogy változások történnek az íráskor. A ZFS pillanatfelvételekkel csak olvasható, időről időre történő másolatot készít a filerendszerről. A pillanatnyi létrehozás révén az adminisztrátorok könnyedén átvehetik az adat verziót, és rugalmasan helyreállíthatják az adatokat az XCubeNAS-on. A ZFS pillanatképek ideálisak a leggyakrabban megosztott adatok privát másolatainak tárolására. A vállalati szintű file rendszer védelemmel a QSM pontonkénti pillanatfelvételt biztosít a katasztrófák megelőzése és az adatvédelem biztosítása érdekében.

XCubeNAS x IronWolf Élettartam Management

A Seagate IronWolf Élettartam Management mostantól elérhető az összes XCubeNAS sorozaton. Ezzel az XCubeNAS többet tehet a megelőzésre, a beavatkozásra és az adatok helyreállítására vonatkozóan. A további hardware kialakítás és a beágyazott élettartam management software segíti a QSM-t monirozni a környezetet és megelőző intézkedéseket javasolni az értékes adatok maximális védelme érdekében.

Többféle felhő szolgáltatás

Mi történik, ha nincs távoli szerver vagy NAS, amellyel az adatokról biztonsági másolatot készíthet? Sose féljen!! A felhőalapú biztonsági másolat garantálja, hogy az adatokról backup filet készíthessen, például az Amazon S3, HiCloud S3, Alibaba OSS felhő és az S3 kompatibilis szolgáltatások segítségével.

A QSAN eszközeiért látogasson el az Alphasonic webáruházába: QSAN TERMÉKEK

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.