A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket is bemutatott a 2020-as CES-en, melyből a csúcskategóriának számító Deco X90 elnyerte a számítógépes perifériák Innovációs Díját.

A TP-Link zászlóshajójának számító AX6600-as Deco X9 2,4 GHz-es frekvenciatartományon 574 Mbps-os, az egyik 5 GHz-es csatornán 1201 Mbps-os, míg a második 5 GHz-es csatornán keresztül 4804 Mbps-os adatátviteli sávszélesség biztosítására, és 200 akár vezeték nélküli eszköz egyidejű kiszolgálására képes, összesen akár 560 négyzetméternyi területen. A rendszerhez 2,5 Gbps WAN port tartozik, a Dynamic Backhaul technológia révén pedig az X90 egységek a háromból bármelyik sávot használhatják az egymással történő kapcsolattartásra.

Deco X90

A termékcsalád középső tagja, az AX3000-es Deco X60 5 GHz-es frekvenciatartományon maximálisan 2402 Mbps-os, a 2,4 GHz-es frekvenciatartományon pedig 574 Mbps-os adatátviteli sávszélességet nyújthat, és egyidejűleg akár 150 kliens kiszolgálására képes, közel 460 négyzetméteren. A WAN port az X90-hez hasonlóan 2,5 GbE, míg a LAN port 1 GbE.

Végül a belépő szintű, AX1800-as Deco X20 a 2,4 GHz-es frekvenciatartományon 574 Mbps-os, míg az 5 GHz-es frekvenciatartományon 1201 Mbps-os adatátviteli sávszélességet biztosíthat, szintén 150 Wi-Fi eszköz számára.

Deco X20 / X60

 

A TP-Link Mesh technológia révén a felhasználók zavartalanul internetezhetnek a teljes otthonukban. Az AI roaming technológia intelligens módon beállítja a rendszert, alkalmazkodva az egyéni otthoni környezethez és a hálózati terheléshez, így a lehető legjobb Wi-Fi teljesítményt nyújtja az egész lakásban/házban. Ezenkívül a Trend Micro által biztosított HomeCareTM antivírus és szülői felügyeleti funkciók megóvják a családokat a nem megfelelő tartalmaktól, illetve a Wi-Fi és okos otthoni készülékeket automatikusan megvédik a vírusoktól és rosszindulatú programoktól.

Az előzetes gyártói információk szerint az AX-es Deco modellek 2020 2. negyedévében lesznek elérhetőek Magyarországon.

A TP-Linkről

Az 1996-ban Kínában alapított TP-Link mára az egyik vezető SOHO és SMB hálózati-, és a világ első számú vezeték nélküli (Wi-Fi) termékeinek gyártója és forgalmazója, innovatív és díjnyertes megoldásokat kínálva a piacon. A TP-Link a világ 120 országában van jelen, felhasználók több tízmillióit kiszolgálva.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.