A ’Varr’ az Omega egy termékcsaládja, amely kifejezetten az otthoni játékra fekteti a hangsúlyt, platformtól függetlenül, mindezt egy magával ragadó, tekintélyt parancsoló megjelenéssel és megfizethető árral fűszerezve.

Termékeik elkészítésénél nagy figyelmet fektettek a kompatibilitásra, így kijelenthető, hogy legyen szó Apple készülékekről, Android vagy Windows operációs rendszerű termékekről, esetleg különböző típusú konzolokról, könnyedén megfogjuk találni az elvárásainknak legmegfelelőbb eszközt.

A Varr Pro-Gaming portfólió tartalmaz mindent, amire egy játékosnak szüksége lehet. Független attól, hogy milyen platformon játszunk. A Varr 4 az 1-ben típusú játékirányítói tökéletes választást nyújthatnak. Ezek a kontrollerek két féle kialakításban érhetőek el, PS4 vagy Xbox ONE, viszont különlegességük az, hogy ettől függetlenül használhatóak a konkurens konzolon, számítógépen és Android típusú eszközökön is egyaránt.

A számítógépes játékok kedvelői profi játékra tervezett egerek, fejhallgatók és kiegészítők széles választéka közül válogathatnak. Egy PC-s gamer számára kijelenthető, hogy a legfontosabb eszköz az maga az egér, így annak kiválasztásánál sok szempont figyelembevétele fontos.
Az AVAGO chipszettel ellátott A9800 Pro-gaming egér nem csak a nevében készült a profiknak. A gyártó felszerelte 6 programozható gombbal, makró felvételi funkcióval és akár 8200 DPI felbontással. Kábele szövetborítást kapott, felülete pedig gumiborítást, ezzel biztosítva a maximális ellenállást a különböző külső behatásokkal szemben. Megjelenése letisztult, egyedül egy dekoratív RGB LED világítással ellátott Varr logó kapott rajta helyet, aminek színe ízlésünknek megfelelően változtatható.

A vezetékek világában gyakran előfordul, hogy a kábelek beakadnak valahova, ezzel megzavarva bennünket a játékban. Ezért szükségessé válhat egy egér kábeltartó beszerzése. De mi lenne, ha ez ennél még inkább sokoldalúbb lenne? A Varr egér kábeltartója amellett, hogy biztosítja az egér kényelmes mozgását, még egy 3 USB portos HUB-ként is képes szolgálni, továbbá lehetőséget ad a microSD kártyák beolvasására. Alja csúszásgátló szilikon réteggel lett ellátva, lehetővé téve ezzel a tökéletes tapadást.

A Varr Pro-gaming headset újradefiniál mindent, amit eddig a tökéletes hangzásról gondolt. A professzionális megoldásoknak köszönhetően új szintre emelheti a játékok nyújtotta élményt. Puha fülpárnáinak és kényelmes fejpántjának köszönhetően akár egy egésznapon át kényelmes lehet a viselete. A kristálytiszta, tökéletes hangzásért egy beépített extra basszus rendszer felel, a játékbeli kommunikációt pedig egy beszédre érzékeny beépített mikrofon teszi könnyeddé.

Keresse az Alphasonic kínálatában az Omega gaming kiegészítőit, a karácsonyi OUTLET alatt akár kedvezményes áron ide kattinva: Omega termékek.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.