A CyberPower Smart App UPS Online egyedi kialakítása még nagyobb teljesítményt kínál, kevesebb helyigénnyel. Felhasználóbarát tervezéséből adódóan színes mátrix LCD vezérlőpanellel látták el, amely egyszerűen beállítható és könnyen használható.

Helytakarékos innováció

A vállalati szerverektől a hálózati környezetekig ez a helytakarékos eszköz biztosítja az üzlet zökkenőmentes működést. Kompakt alkatrészek és áramkörök; 3U / 4U teljesítmény 2U szerver rack-kivitelben.

Felhasználóbarát, színes LCD kijelző

A felügyelet érdekében ez a szünetmentes tápegység új generációs, színes mátrix LCD kezelőpanelt kínál, amely rendkívül egyszerűen kezelhető. A színkóddal ellátott riasztások világossá teszik a szünetmentes tápegység állapotát, valamint a képernyő tájolása automatikusan elfordul, amikor toronykonfigurációban használják.

Szerszámmentes előlapi panel

Lehetővé teszi az elemek egyszerű cseréjét. Az előlap oldalsó reteszekkel rendelkezik az egyszerű eltávolítás érdekében, a rögzítő csavarok pedig kézzel meglazíthatók az akkumulátorfedél felnyitásához.

Akkumulátor kiegyenlítő technológia

Az akkumulátor kiegyenlítése egy olyan fejlett töltési folyamat, amely az akkumulátorok feszültségét ugyanazon a szinten tartja az akkumulátor élettartamának növelése érdekében.

A Cyberpower termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában: http://bit.ly/32hEoUQ

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.