DECT – a vezeték nélküli szabadság

Megannyi gyors és agilis kommunikációt igénylő vállalkozás számára jó választás lehet egy DECT technológiát alkalmazó rendszer bevezetése. Ezt a megoldást alkalmazva a munkáltatónak lehetősége nyílik biztosítani a mozgás szabadságát munkavállalói részére ahelyett, hogy asztalukhoz kötné őket.

A Grandstream a DECT technológia egyik vezető gyártója. Az idei év elején mutatták be a DECT technológiát alkalmazó irodai csomagjukat, amivel kifejezetten azon cégeket kívánják megcélozni, ahol fontos a mobilitás. Ezek a csomagok vezeték nélküli készülékeket és bázisállomásokat tartalmaznak, amelyek sokféle környezetben használatosak, legyen szó raktárról, irodáról vagy kiskereskedelmi üzletekről.

A középkategória vezetője

A kifejezetten középkategóriás árfekvésre tervezett DP722 vezeték nélküli, DECT technológiát alkalmazó készülék lehetővé teszi a mozgás szabadságát, miközben mindvégig csatlakoztatva marad a hálózathoz. A Grandstream DECT bázisállomás 350 méteres hatótávolságot biztosít külső területen míg leárnyékolt beltéri területen, pedig 50 métert. Ez az állomás egyidejűleg 5 darab DP722 telefon kiszolgálására képes. A készülékről töltés nélkül 20 óra telefonbeszélgetés bonyolítható le, míg készenléti üzemmódban, akár 250 órán át is működhet. Beépített push-to-talk funkcióval érkezik az eszköz, ami annyit takar, hogy csak akkor érzékeli, hogy beszélünk, ha egy adott gombot lenyomva tartunk közben. Ez a funkció szabadon ki- és bekapcsolható. Vezetékes társaihoz hasonlóan kristálytiszta hangzással és kihangosítási lehetőséggel is rendelkezik.

Specifikációk:

  • 350 méter kültéri, 50 méter beltéri hatótávolság
  • 250 óra készenléti idő és 20 óra tényleges beszélgetési idő
  • Választható Push-to-talk funkció
  • 10 vonal és 10 SIP felhasználó támogatása egyidejűleg
  • HD hangzás jack dugón és a beépített hangszórókon keresztül
  • Firmware és szoftverfrissítés kábelek nélkül, a felhőből
  • 8”- os színes LCD kijelző

Kiknek ajánljuk?

Kisebb anyagi kerettel rendelkező kommunikációs befektetés esetén a Grandstream DP722 készülék egy tökéletes választás a mobilitást igénylő vállalatok számára. Biztosítja a gördülékeny információáramlást, a kristálytiszta hangminőséget, a kisebb konferencia beszélgetések alapját, így bátran kijelenthető, hogy az alapvető napi feladatok ellátására kitűnően alkalmas és egy jó hosszú távú társ lehet.

A terméket megtekintheti az Alphasonic webáruházában: http://bit.ly/32wgSDK

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.