Partnereink között egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy milyen Videó telefonálásra is alkalmas eszközt tudunk nekik ajánlani. Éppen ezért úgy gondoltunk, hogy bemutatjuk egy rövid cikk keretein belül, hogy legnagyobb VoIP márkánk, azaz a Grandstream, milyen készülékekkel is tudja az ilyesfajta igényeket kielégíteni.

A Grandstream GXV3200 és GXV3300 sorozatú IP videotelefonjai Android operációs rendszerrel bővítik a fejlett video- és audiokommunikáció teljesítményét, miközben táblagéphez hasonló funkciókat és internetes hozzáférést kínálnak. A felhasználók élvezhetik a multimédiás élményt ezekkel a csúcstechnológiájú videotelefonokkal.

GXV3380 IP Videotelefon

Ötvözi a 16-vonalas IP-videotelefont többplatformos video-képes megoldásokkal, valamint kiegészíti azt egy teljes értékű Android-táblagép funkcióival is, így egyfajta „all-in-one” kommunikációs megoldást kínál. Ez az IP-videotelefon nagyszerű élményt nyújt 8 hüvelykes 1280×800-as kapacitív érintőképernyővel, 2 megapixeles kamerájával, HDMI-be / ki menetével a tartalom megosztásához, kettős mikrofonjával és 1080p HD videó támogatásával. A GXV3380 dupla gigabites portokat kínál PoE / PoE +, integrált Wi-Fi (802.11ac) és Bluetooth támogatással. Az Android 7.x-et is futtatja, és azonnali hozzáférést kínál több százezer Android-alkalmazáshoz. A legmodernebb IP-videotelefon, a fejlett video-együttműködési megoldás és az Android táblagép funkcionalitásának kombinálásával a GXV3380 világszerte a vállalkozások számára hatékony asztali kommunikációs és termelékenységi megoldást kínál.

…………………………………………………………………………….
GXV3370 IP Videotelefon

Ez a modell egy nagy teljesítményű asztali videotelefon, kifejezetten vállalati felhasználók számára. Tartalmaz egy 7 hüvelykes érintőképernyőt, fejlett megapixeles kamerát HD videokonferenciákhoz, beépített WiFi-t és Bluetooth-t, Gigabites hálózati sebességet és innovatív telefonos funkciókat. Android 7.0 fut rajta, és rugalmas SDK-támogatással rendelkezik az egyéni alkalmazásokhoz. A GXV3370 teljes mértékben interoperábilis a piacon megtalálható nagyobb SIP platformokkal és zökkenőmentesen integrálható a Grandstream portfóliójába, beleértve a SIP alapú biztonsági kamerákat, ajtórendszereket, IP alközpontokat, valamint a videokonferencia rendszereket és szolgáltatásokat. Ez a videotelefon tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik integrált videokommunikációs megoldást keresnek az asztalukhoz.

.GXV3275 IP Videotelefon

A szintén Android funciókkal ellátott GXV3275 IP videotelefon erős hang-, video- és multimédiás üzleti kommunikációs élményt nyújt, amely lehetővé teszi a munkavállalók kapcsolattartását partnereikkel. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek annak 6 vonalával, többplatformos videokonferencia-támogatással, táblagéphez hasonló 7 hüvelykes érintőképernyővel és az alkalmazás integrációjával a Google Play Áruházban. Legyen produktív szabja testre telefonját, így több ezer android alkalmazáshoz férhet hozzá, beleértve az olyan hatékony üzleti alkalmazásokat is, mint a Skype, vagy a Google Hangouts.


GXV3240 IP Videotelefon

A  egy intuitív és testreszabható multimédiás munkaállomás, mely biztosítja a felhasználók számára az asztali telefonok és táblagépek előnyeit egy hibrid megoldásban. Az asztali számítógépek termelékenységét a 6 vonallal, a több platformos videokonferencia-támogatással, a 4,3 hüvelykes érintőképernyővel és az alkalmazásoknak a Google Play Áruházban történő integrációjával maximalizálják.

Az IP hang- és videotelefonként képviselt értéke mellett a GXV3275 kiválóan kiegészíti az összes IP-megfigyelési vagy ajtó-hozzáférési megoldást. Könnyedén párosítható a Grandstream ajtótelefonjával vagy harmadik féltől származó eszközökkel, SIP ajtónyitókkal vagy IP-kamerákkal, hogy a felhasználók ezeket a harmadik féltől származó eszközöket az irodában vagy a lakásban közvetlenül a GXV3275-ről vezéreljék.

További Grandstream termékekért látogasson el a Webáruházunkba: http://bit.ly/33B5Mhx

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.