Sok okunk lehet egy hordozható hangszóró vásárlására, de a leggyakoribb indok, hogy olyan helyen is szeretnénk hangosan zenét hallgatni, amerre alapesetben nem lenne rá lehetőségünk. Ezt figyelembe véve sok olyan hangszóróval találkozhatunk a piacon, amelyek ugyan vezeték nélküliek, de méretüket, súlyukat vagy strapabíróságukat tekintve erre egyáltalán nem alkalmasak. A DIVOOM VoomBox szériája ennek a tendernek fordít hátat és mutatja meg azt, hogy a hordozható hangfalak nem csak vezeték nélküliek, hanem sok más egyéb tulajdonságnak is megfelelnek.

Miért jó választás egy VoomBox?

Kialakításukat tekintve több mérettel és felhasználási területtel is találkozhatunk, de egy dolog közös bennük, hogy egytől-egyig első soron kültéri használatra készültek. Vásárláskor mérlegelnünk kell, hogy milyen helyzetekbe is szeretnénk használni újdonsült hangszórónkat.

  • Túrázáshoz, folyamatos kültéri használathoz a VOOMBOX-Travel és a VOOMBOX-Trek lehet számunkra a legideálisabb. Akasztójának köszönhetően könnyedén csatolhatjuk őket a táskánkhoz, kompakt méretüknek köszönhetően pedig a legszűkebb helyekre is beférnek. Azon felül, hogy cseppállóak még egy külső gumiborítást is kaptak, amely megvédi az esésektől, odaverődésektől őket. A telefonhívások bonyolítása sem okoz különösebb nehézséget, mivel mindkettő beépített mikrofonnal is rendelkezik. Egyetlen töltéssel 6 óra zenehallgatás érhető el.
  • Kis és közepes méretű szobákhoz, kisebb összejövetelekhez és egyéb kültéri programokhoz alkalmas választás lehet egy VOOMBOX-Outdoor vagy egy VOOMBOX-Party készülék. A két készülék egyaránt víz és ütésálló, valamint 360°-os térhangzással és 8 óra tiszta működési időt garantál. Nevükből is adódóan más célközönséget céloznak, így egyes tulajdonságokban eltérnek. A VOOMBOX-Party készülék 30W-tos hangszórójával a társaság középpontja lehet, az pedig, hogy külső akkumulátorként is szolgálhat eszközeink töltésére, csak megerősíti ebben. A VOOMBOX-Outdoor egy gyengébb hangszórót kapott ugyan, mindössze 15 Wattosat, de cserébe a gyártó felszerelte Bluetooth 4.0-val, NFC-vel, valamint beépített mikrofonnal.
  • Az előző két termék ötvözeteként jöhetett létre a VOOMBOX-Power készülék, amely egy tökéletes alternatíva lehet a korábban említett célokra. Hasonlóan az Outdoor és Party készülékekhez, a Power 30 Wattos hangszóróval, 360°-os térhangzással, víz és álló kialakítással, beépített mikrofonnal, valamint NFC-vel rendelkezik. Ami miatt viszont kiérdemelte a Power megnevezést, az a TwS sztereó párosítás lehetősége. Ez lényegében annyit takar, hogy két VOOMBOX-Power készülék összepárosítható ezzel valódi sztereó hatást elérve.
  • A termékkategória csúcstartója a VOOMBOX-Pro, amely nem külön célközönségeket kíván megcélozni, hanem csak a legjobb szeretne lenni. Mindenben. A beépített 40Wattos hangszóró „Omni-irányú”, 360°-os térhangzást kapott, a tökéletes hangzásért pedig 6 kereszt szimmetrikusan elhelyezett driver felel. A védelemért, társaihoz hasonlóan, a hangszórót körbevevő gumiborítás, valamint az IPX5 tanúsítványú vízállóság felel. Akkumulátora 10000 mAh, ami külső akkumulátorként is használható. A VOOMBOX-Powerhez hasonlóan megkapta a TwS funkciót, tehát lehetőségünk van két Pro készülék párosítására, hogy azok egy sztereo hangszóróként működhessenek. Mindezek felül kapott NFC funkciót és beépített mikrofont is.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.