IP kamerák 2018-01-11T08:53:17+00:00

IP KAMERÁK

Az IP kamerák már nem számítanak újdonságnak a felhasználók körében, azonban még mindig nem tudnak minden funkciójáról, melyet képes ellátni, illetve hogy pontosan miben is más a működése az analóg társaikhoz képest.

Az IP kamerákban ugyanúgy megtalálhatóak az analógokban lévő hardveres elemek, azonban teljesen önállóan képesek feladatuk ellátására. LAN vagy Wifi hálózatba kötve önállóan is használhatjuk őket más rendszerektől eltérően, nincs szükség video szerverre, vagy mondjuk monitorra.

Az eszközök saját webes felülettel rendelkeznek, így az internethez csatlakoztatva képesek a felhasználó számára fizikai helytől függetlenül élőképet biztosítani. Az általunk kínált kamerák és rendszerek minden alkalmazási területre kiválóan alkalmasak, legyen szó csak otthoni, vagy akár ipari felhasználásról.

Eszközeink számos funkcióval felruházhatóak saját szoftver segítségével, mellyel alkalmazhatók például rendszámfelismerésre, ami kiváló lehet garázsbejáratoknál a jogosultság felmérésére, vagy vonalátlépés érzékelésére pályaudvaron történő alkalmazásra, esetleg elhagyott csomag érzékelésre, ami pedig reptéren tölthet be elengedhetetlen funkciót.

Biztonságtechnikai szakértőink

GYARMATI BÁLINT

A biztonságtechnikai termékek értékesítésével foglalkozik, ezen projektekben segít az ügyfeleknek a beszerzések és telepítések során.

A. MOLNÁR PÉTER

Biztonságtechnikai referens, a termékek rendelését, és szakmai hátterét biztosítja ügyfeleink számára. Telepítő partnereinknek nyújt szakmai segítséget.

+36-1-88-33-100

security@alphasonic.hu

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje szakértőink támogatását!
Ha pedig már tudja, mit szeretne, akkor pedig látogasson el webshopunkba!

0
napon belül kiszállítás
0
termék raktárról
0
év tapasztalata
0
alapterületű áruház

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ!

TEKINTSE MEG TÖBB EZER TERMÉKBŐL ÁLLÓ KÍNÁLATUNKAT!

WEBÁRUHÁZ