Az ATEN vezérlő rendszer, beleértve az ATEN vezérlő Box-ot (VK1100 vagy VK2100), az ATEN Konfigurálót (VK6000) és az ATEN vezérlőrendszer alkalmazást, egy hagyományos Ethernet-alapú kezelőrendszer, mely csatlakozik minden hardware eszközhöz a szobában, vagy egy nagyobb létesítményben, központosított vezérlést nyújtva, közvetlenül és egyszerűen mobil eszközről, vagy tábla gépről. A kompakt VK1100 vezérlő Box fő vezérlőként működik, mely csatlakozást nyújt minden hardware eszközhöz, mely a szobában van. A hardware csatlakoztatása után, a VK6000 konfiguráló software az eszközök könnyed telepítését biztosítja, egyszerű lépésről-lépésre történő konfigurációval. Az ATEN vezérlő rendszer alkalmazás ezután csatlakoztatja Önt a VK1100 vezérlő Box-hoz bármilyen iOS, Android vagy Windows mobil eszközről / táblagépről, mely képessé teszi arra mobilisan, hogy vezéreljen minden hardware eszközt különböző szobákból bárhonnan, bármikor is szeretné.

A VK1100 vezérlő Box egyszerűen telepíthető a meglévő konfigurációba és integrálódik könnyedén az ATEN VanCryst pro-A/V termékekkel és csaknem minden más hardware eszközzel, mely a szobában található, beleértve az A/V berendezéseket, világítást, konferencia rendszereket, légkondícionálót, mozgásérzékelőket, és számos egyéb eszközt.

A VK6000 Konfiguráló software megkönnyíti a gyors telepítést és az eszközök vezérlését néhány egyszerű lépéssel az intuitív grafikus felületen keresztül. A VK6000 végigviszi Önt a hardware konfigurálásán, a felület megtervezésén, valamint nézőprofil feltöltésén a VK1100 vezérlő box-ra. A hardware eszközök kezeléséhez, a nézőprofilok importálódnak az ATEN vezérlőrendszer alkalmazáson keresztül, bármely IOS, Android vagy Windows mobil eszközről. Egy ethernet csatlakozáson keresztül az ATEN Vezérlőrendszer alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára, hogy importáljon és frissítsen nézőprofilokat a VK1100 vezérlő box-ról a felhasználói felületen keresztül. Minden nézőprofil személyre szabott vezérlő grafikus felületet nyújt, mely garantálja, hogy gyorsan hozzáférjen a hardware eszközökhöz. Minden profil használata védve van jelszó hitelesítéssel, hogy biztosítsa a rendszer hozzáférést.

Az ATEN vezérlő rendszer kiváló választás tárgyaló termekbe, konferencia központokba, oktató termekbe, vagy bármely olyan helységbe, mely a hardware eszközök központi, mobil vezérlését igényli.

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.