Idei első csapatépítőnk helyszínéül Egert választottuk, kulturális és történelmi emlékei, látnivalói miatt. A hétvégén szép számmal képviseltették magukat a kollégák, közel tizenhét fő utazott el, hogy élvezze az egri borvidék nyújtotta vidéki levegőt.

Pénteki napon munka után utaztunk le a Szépasszonyvölgy melletti szállásunkra, amit szerencsésen sikerült is birtokba vennünk. A szállásunk választásánál kiemelt szerepet játszott az, hogy csapatépítő feladatokat tudjunk játszani a szombati napon, illetve hogy ne essen messze a belvárostól és a szépasszonyvölgyi fogadóktól sem. Szerencsére minden kritérium teljesülni látszott, amikor péntek este egy hangulatos kis étterembe vetődtünk, ami csupán pár perc sétára volt a szállástól. A borospincék kínálatát felmérve a Petrény pincészet mellett döntöttünk, ahol az Egri Királyleányka bortól elkezdve a mézédes Merlot-on át mindent megkóstoltak a kollégák, hogy a végén kijelenthessük: az egri borvidék a legminőségibb nedűkben bővelkedik.

A szombati napot csapatjátékokkal nyitottuk, kicsit ugyan hideg volt, de a lelkes munkatársakat ez sem törte le, hogy a vendégház teraszára kiülve, team-ekbe rendeződve összemérjék tudásukat. Az esős idő ellenére úgy vettük be Eger városát, ahogy 1552-ben a törököknek sem sikerült. A belváros megcsodálása közben volt alkalmunk megkóstolni a Falánk Fanny-ban kapható hatalmas gőzgombócot, illetve ellátogattunk a Kopcsik Marcipániába is, ahol Kopcsik Lajos Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok, Guinness rekorder mestercukrász alkotásait tekintettük meg. Az egri Bazilika épülete is lenyűgözött mindenkit, a monumentális méretéről szóló pontos beszámoló pedig lekötötte minden kolléga figyelmét. Az este folyamán pedig előkerült az Activity társasjáték is, amely az egész csapat rekeszizmát kellemesen átmozgatta.

Kijelenthetem, hogy ez volt az eddigi legjobb csapatépítő hétvégénk, hiszen nemcsak, hogy tizenheten vettünk részt rajta, hanem talán most került csapatunk a legközelebb egymáshoz és talán ez a legfontosabb: akkor tudunk csapatként együtt dolgozni, ha a munkatársak megismerik és megszeretik egymást.

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.