A Vivotek öt új, kiemelkedő tudású kamerával bővíti a H.265-ös portfólióját.

Az új termékvonal három 2 megapixeles dome kamerát (FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV), és két 2 megapixeles bullet kamerát foglal magába. amelyek mindegyike beágyazott kibervédelemmel, valamint kivételes éjszakai képminőséggel rendelkezik.

Az új modellek a Trend Micro behatolás elleni szoftverével vannak felvértezve, amely lehetővé teszi a kibertámadások automatikus detektálását, megakadályozását, valamint a gyanús események blokkolását, hozzájárulva a felhasználók magasabb szintű hálózati biztonságához.

Továbbá az új H.265-ös modellek a legújabb technológiákkal vannak ellátva, például a Smart Stream III és SNV II (Supreme Night Visibility II), így képesek akár 90%-al csökkenteni a sávszélesség és tárhely igényt, miközben éjjel-nappal tökéletes képminőséggel garantálják a biztonságot.

 „A közelmúltban a kibertámadások több iparágban is komoly problémává váltak, például az IP felügyeletben is”

nyilatkozta Shengfu Cheng, a Vivotek marketing és termékfejlesztési osztályának igazgatója.

„A világ egyik vezető IP felügyeleti gyártójaként nagy jelentőséget tulajdonítunk ennek a kérdésnek. Célunk, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot és minőséget biztosítsuk. Büszkék vagyunk az új H.265-ös termékvonalra, és hogy továbbra is egy biztonságosabb és jobb megoldás élményét tudjuk nyújtani a felhasználóink számára.”

A kamerákat felvértezték a legújabb Smart Stream III technológiával a sávszélesség csökkentése és tárolási hatékonyság maximalizálása érdekében. A H.265 tömörítési eljárást és a Smart Stream III technológiát ötvözve a felhasználók akár 90%-kal csökkenthetik a sávszélesség és tárhely igényt a hagyományos H.264 tömörítéshez képest. Ezen felül minden új modell rendelkezik a legújabb SNV II, WDR Pro II, Smart IR II funkciókkal, így az IR hotspotok csökkentésével, és az IR intenzitás optimalizásával a kamerák a lehető legjobb minőségű éjszakai képet nyújtják, ráadásul a beépített IR megvilágítók hatótávolsága 50m-re nőtt.

A Vivotek az új kamerái által a H.265 megoldások vezető szállítójává nőtte ki magát.

Lépjen be a webáruházba!
Csatlakozz Facebook zártcsoportunkhoz!

Kérje blogértesítőnket!

Ha szeretne kapni értesítést bejegyzéseinkről, vagy híreinkről, kérjük iratkozzon fel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Igazolja, hogy Ön nem robot.